Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'i unutun artik beyler, di marzio yalan haber yapmaz. Yeni playmaker transferimizi dört gözle bekliyorum.

Valla ben muhasebeci değilim o yüzden hiçbir transferin maddi boyutuna girmem. Ama her sene düzenli olarak gs storedan forma vs. alan bir taraftar olarak Serdar Aziz'e verilen parayı gördükten sonra en iyi forvetleri en iyi ortasahaları bekliyorum. Eminim ki medya da taraftar gibi düşünüyor. Eğer bu gerçekleşmezse ki ben dahil birçoğumuzun umudu yok, Dursun ve kardeşinin kulübü batırarak zenginleşmek için yönetime gelmediğine kimse taraftarı inandıramaz . O zaman da maçlarda olacaklardan taraftar sorumlu olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeminle bizim taraftar tam bir .... SNEIJDER gibi bi oyuncuya layik değil bizim taraftar vallahi bak size sabri , yasin , selcuk , semih gibilerine layiksiniz siz git olm SNEIJDER senin yerin buralar değil kurtar kendini size selcugunuzla mutluluklar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeminle bizim taraftar tam bir .. SNEIJDER gibi bi oyuncuya layik değil bizim taraftar vallahi bak size sabri , yasin , selcuk , semih gibilerine layiksiniz siz git olm SNEIJDER senin yerin buralar değil kurtar kendini size selcugunuzla mutluluklar

Sneijder'i istemeyen mi var..

Yeminle bizim taraftar tam bir ... SNEIJDER gibi bi oyuncuya layik değil bizim taraftar vallahi bak size sabri , yasin , selcuk , semih gibilerine layiksiniz siz git olm SNEIJDER senin yerin buralar değil kurtar kendini size selcugunuzla mutluluklar

Leşçuk yazmak ceza sebebi biliyosun dime çabuk özür dile

ciddi ciddi riekerink'i hoca yapıcaklar galiba
ben haftaya lig tvyi iptal ediyim, kombine falan da düşünüyodum hayatta almam
aleni kötü yönetiyorlar aleni soyuyorlar Galatasaray'ı yazıklar olsun

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 1 dk.1 dakika önce İstanbul, Türkiye
MİLLİYET ÖZEL.. Galatasaray Yönetimi Riekerink'in yardımcılığı için AYHAN AKMAN'a teklif götürdü..

Hemde cok fazla yok 5M aliyomus da bisi oynamiyomus diyen bi ton kisi var . Amaa formayi cikarip atan senelerdir bir mok yapmayan 3M alan selçuk efendiye laf yokk

Alooo son uyarım sana sonra raporlamaya başlayacağım özür dile affedeyim

Hemde cok fazla yok 5M aliyomus da bisi oynamiyomus diyen bi ton kisi var . Amaa formayi cikarip atan senelerdir bir mok yapmayan 3M alan selçuk efendiye laf yokk

Bi alay idiot var..ne diyelim Sneijder haram bu zihniyete.. Adamın kendi karizma kendisi gençlere örnek olması yeter...

Satacaksan illede birilerini git Selçuk'u sat..

Çok haklı ve ben bir adım ileri götürüyorum. Bunun adı HIRSIZLIK

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 47 sn.47 saniye önce
Hakan Balta, Semih Kaya, Serdar Aziz, Olcan Adın, Beşiktaş'ta olsa EN ÇOK KAZANAN YERLİ olacaktı... Oğuzhan'ın, Töre'nin, Cenk'in önünde.

Alooo son uyarım sana sonra raporlamaya başlayacağım özür dile affedeyim

Asil ozur dilemesi gereken biri varsa o da selcuk efendinin tam kendisidir formayi attigi icin, yillardir takimin el freni oldugu icin, yerli cetesiyle bir olup mancini gibi bir hocayi yedigi icin , virak efendiyle takimin anasini yillarca sey ettigi icin OZUR DILEMELIDIR!!

Asil ozur dilemesi gereken biri varsa o da selcuk efendinin tam kendisidir formayi attigi icin, yillardir takimin el freni oldugu icin, yerli cetesiyle bir olup mancini gibi bir hocayi yedigi icin , virak efendiyle takimin anasini yillarca sey ettigi icin OZUR DILEMELIDIR!!

Galatasaray kaptanına Leşçuk diyemezsin kuş musun nesin

Bi alay idiot var..ne diyelim Sneijder haram bu zihniyete.. Adamın kendi karizma kendisi gençlere örnek olması yeter...

Satacaksan illede birilerini git Selçuk'u sat..

Yoook onlar evlatlarimiz dokunulmazliklari var nefret ediyorum tum yerlilerden hepsi yatişçi resmen klubu soyuyorlar bir gram faydalari yok sinan kardesimiz haric

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt