Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.558
- 26.360
- 2.083
Sneijder'i unutun artik beyler, di marzio yalan haber yapmaz. Yeni playmaker transferimizi dört gözle bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur kardeşim tamam haz etmiyorsun belli de bari Fatih Terim de. Parator filan hoş değil. Koray'ı bende çok beğeniyorum ama neden oynatılmıyor anlamıyorum.
Oglum bak ağzımı bozdurma allahın Selamını verdin aldık şimdi gelmisinden gecmisinden başlatma
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boleleri mod yaparlarsa olacağı budurya kes
mahmut
Beyin yokki kardesBeyin lens mi ? adam selam vermiş.. Sen ne biçim bi organizmasın böyle ? hangi formda yaşıyorsun...
Yeminle bizim taraftar tam bir .. SNEIJDER gibi bi oyuncuya layik değil bizim taraftar vallahi bak size sabri , yasin , selcuk , semih gibilerine layiksiniz siz git olm SNEIJDER senin yerin buralar değil kurtar kendini size selcugunuzla mutluluklar
Yeminle bizim taraftar tam bir ... SNEIJDER gibi bi oyuncuya layik değil bizim taraftar vallahi bak size sabri , yasin , selcuk , semih gibilerine layiksiniz siz git olm SNEIJDER senin yerin buralar değil kurtar kendini size selcugunuzla mutluluklar
Sneijder'i istemeyen mi var..
Leşçuk yazmak ceza sebebi biliyosun dime çabuk özür dile
Hemde cok fazla yok 5M aliyomus da bisi oynamiyomus diyen bi ton kisi var . Amaa formayi cikarip atan senelerdir bir mok yapmayan 3M alan selçuk efendiye laf yokk
Hemde cok fazla yok 5M aliyomus da bisi oynamiyomus diyen bi ton kisi var . Amaa formayi cikarip atan senelerdir bir mok yapmayan 3M alan selçuk efendiye laf yokk
Alooo son uyarım sana sonra raporlamaya başlayacağım özür dile affedeyim
Asil ozur dilemesi gereken biri varsa o da selcuk efendinin tam kendisidir formayi attigi icin, yillardir takimin el freni oldugu icin, yerli cetesiyle bir olup mancini gibi bir hocayi yedigi icin , virak efendiyle takimin anasini yillarca sey ettigi icin OZUR DILEMELIDIR!!
Bi alay idiot var..ne diyelim Sneijder haram bu zihniyete.. Adamın kendi karizma kendisi gençlere örnek olması yeter...
Satacaksan illede birilerini git Selçuk'u sat..
Galatasaray kaptanına Leşçuk diyemezsin kuş musun nesin