Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9LYPgo.jpg

Yav bu koyunu engelliyoruz, hala mesajı göster ibaresi çıkıyor ne ahmakça bir forum bu parazitlere izin vermesi yetmiyor gibi engel sistemi de ahmakça. Ben bu adamı engellediysem bu adamın benim forum sayfamda tekrar görünmemesi gerekir bu kadar basit. Bunu ister öneri ister şikayet olarak alın.

- Doumbia Kıralama
- M'Vila Bedava Transfer

-------------Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
---------M'Vila Xelcuk
---Sinan Sneijder Bruma*
-----------Doumbia

*Poldi

Şampiyonluk H.O.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Yav bu koyunu engelliyoruz, hala mesajı göster ibaresi çıkıyor ne ahmakça bir forum bu parazitlere izin vermesi yetmiyor gibi engel sistemi de ahmakça. Ben bu adamı engellediysem bu adamın benim forum sayfamda tekrar görünmemesi gerekir bu kadar basit. Bunu ister öneri ister şikayet olarak alın.

Bu mesajı tebrik şikayet öneri başlığına yazarsanız seviniriz burası transfer nöbeti iyi forumlar

Senide biliyoruz gerçek yüzünü dün gösterdin

Bu mesajı tebrik şikayet öneri başlığına yazarsanız seviniriz burası transfer nöbeti iyi forumlar
Yapma yav Sneijder ve Muslera'nın maliyeti niye konuşuluyorsa bu başlık altında benim de sonuna kadar haklı olan şikayetim konuşulacak seve seve. Sana da engel kardeş kib bye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt