Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Hakarete devam bravo
Sana yakışan hareketler![]()
Rahatsızsan şikayet et sevenlerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakarete devam bravo
Sana yakışan hareketler![]()
Rahatsızsan şikayet et sevenlerine
Yav bu koyunu engelliyoruz, hala mesajı göster ibaresi çıkıyor ne ahmakça bir forum bu parazitlere izin vermesi yetmiyor gibi engel sistemi de ahmakça. Ben bu adamı engellediysem bu adamın benim forum sayfamda tekrar görünmemesi gerekir bu kadar basit. Bunu ister öneri ister şikayet olarak alın.
Yav bu koyunu engelliyoruz, hala mesajı göster ibaresi çıkıyor ne ahmakça bir forum bu parazitlere izin vermesi yetmiyor gibi engel sistemi de ahmakça. Ben bu adamı engellediysem bu adamın benim forum sayfamda tekrar görünmemesi gerekir bu kadar basit. Bunu ister öneri ister şikayet olarak alın.
Yapma yav Sneijder ve Muslera'nın maliyeti niye konuşuluyorsa bu başlık altında benim de sonuna kadar haklı olan şikayetim konuşulacak seve seve. Sana da engel kardeş kib bye.Bu mesajı tebrik şikayet öneri başlığına yazarsanız seviniriz burası transfer nöbeti iyi forumlar
Atarlı GSE ler forumu çoşturuyor
Son derece gereksiz bir tag olduğunu ifade etmek durumundayım.
Anlaşılacağı üzere arkadaşlarda gereksiz bir EGO yaratmış
Uganda´nin neresinde ikamet ediyorsun kardesim ?