Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi ya bizim ligde ne cevherler var. Paşa bu Ereni hangi bonservisle almiş. Onu bir de bana:D

Olcani Tariği Sabriyi ver 4.5 milyn euro verelim buna

2.5 milyona aldı.

Bence de takasla olması lazım ama o bonservisleri de hak eden bir oyuncu mu dersen hak eder.

SON DAKİKA | Yönetim, Jan Olde Riekerink ile yola devam kararı aldı. Riekerink 700.000 € alacak. (Ntv Spor)

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA | Yönetim, Jan Olde Riekerink ile yola devam kararı aldı. Riekerink 700.000 € alacak. (Ntv Spor)

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu para bize az geliyor ama bu adam alt yapi hocasi. İstediği gibi at oynatiyor herifler.

Eren'e 4.5 vereceğime gidip Dembeley'i alirim daha ucuza gelir. Olcan Tarik Sabriyi aliyorlarsa verelim 4.5 milyon euroyu.

Son düzenleme:
Basel doumbia'yi opsiyonuyla kiralamak uzere...

Basel bile bizden daha iyi transfer yapiyor arkadas

According to calciomercato.it, Doumbia is very close to finalising a move to Basel on loan with option to buy.

ya ilahe illallah
allahu ekber

(shirinler melodisiynan)

Yönetim forvet için bu isimleri neden düşünmüyor çok rahat alabiliriz.

luis adriano (kiralık)
seydou dombia (kiralık)
omar niasse (kiralık)
papis cisse (takımı lig düştü bonservis)
eren derdiyok (takas+para yoluyla bonservis)
leandro damiano (bonservisi elinde)
emre güral (bonservisi elinde)

Valla tepki gösteren göstersin açıkçası bilemem de yaşına falan da bakmam, ben forvete Klose'yi alırım arkadaş.

Eren+Klose forvet hattı bize sezonu çok rahat çıkartır.

Klose her maç 30 dakika bile oynasa lige damga vurur. Çok büyük golcü.

Yönetim forvet için bu isimleri neden düşünmüyor çok rahat alabiliriz.

luis adriano (kiralık)
seydou dombia (kiralık)
omar niasse (kiralık)
papis cisse (takımı lig düştü bonservis)
eren derdiyok (takas+para yoluyla bonservis)

adriano cisse doumbia gibi adamlari alacak cap yok bunlarda anca tr den adam getirirler onda da kaziklanirlar

gemeinsame-sache-miroslav-klose-und-lukas-podolski-koennten-bald-auch-gemeinsam-im-lazio-trikot-auflaufen-.jpg

30 golü bulur bu iki kral.

adriano cisse doumbia gibi adamlari alacak cap yok bunlarda anca tr den adam getirirler onda da kaziklanirlar

gerçekten bu yönetim ne yapmaya çalışıyor elimizde forvet olarak sadece 33 yaşındaki bitik umut bulut var gönder gitsin.Yap şöyle bir üçlü forvet sorununu kökten çöz.

omar niasse (kiralık)

Omar Niasse ileriye top taşımakta zorlanan takımımız için çok iyi bir alternatif olur. Sneijderin arayıp da bulamadığı oyuncu. Bence kanatlarda da oynayabilir. Maliyeti de olmaz bir yıl kiralayalım opsiyonuyla birlikte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt