Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodallega yerine Eren çok daha isabetli olur.
Hazır bir yabancı yerine Türk futbolculara şans verilmesi kulübümüzün geleneklerine uygun bir davranış olacaktır ayrıca.
2'sine de fitim ben. Hangisinin olacağı benim için farketmez.
Eren yerli statüsünde olduğu için 1 adım önde.
Bir de bence daha kaliteli bir santrfor renktaş.
Eren ligde yerli statüsünde gözükmüyor r'taş. Son yapılan yabancı kuralındaki değişikliklere göre "başka bir ülkenin milli takımda forma giyen Türk asıllı futbolcular yabancı sayılacak" diye bir madde eklendi.
Eren yerli statüsünde olduğu için 1 adım önde.
Bir de bence daha kaliteli bir santrfor renktaş.
Onada 4.5 milyon euro veririz güzel olur. Paramiz bol zaten.![]()
Keşke ceza alsan gülüm.Dün sana hakaret mi ettim ben? Bugün ise az bile ettim. Ceza alsam ne olacak. Hakede hakkettiğini söyledim.
Eren ligde yerli statüsünde gözükmüyor r'taş. Son yapılan yabancı kuralındaki değişikliklere göre "başka bir ülkenin milli takımda forma giyen Türk asıllı futbolcular yabancı sayılacak" diye bir madde eklendi.
Milli takım tercihini kuraldan önce yaptığı için yerli sayılıyor renktaş.
kasimpasa kural degismeden once aldiydi ve yerli sayildiydi
Takasla olabilir.
4.5 versek de hayır demem şahsen. O bonservisleri hak eden bir futbolcu.
Takasla olabilir.
4.5 versek de hayır demem şahsen. O bonservisleri hak eden bir futbolcu.
Yok r'taşlar yabancı sayılıyor. Kasımpaşa'da falan ona göre ilk 18'i tamamlama falan yapıyorlardı.
A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.
2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.
Yerli renktaş.