Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse haberi çıkmış. Rodallegayadan çok daha verimli olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dembele nerde kaldi dembeleeeeee

Dembele 1ci forvet
Rodallega 2ci forvet

Serdar Aziz Denayer ikilisi tas gibi olur,balta ve koray yedek olmali,chedjou ve semih sutlanmali

Rodallega yerine Eren çok daha isabetli olur.

Hazır bir yabancı yerine Türk futbolculara şans verilmesi kulübümüzün geleneklerine uygun bir davranış olacaktır ayrıca.

2'sine de fitim ben. Hangisinin olacağı benim için farketmez.

Eren yerli statüsünde olduğu için 1 adım önde.

Bir de bence daha kaliteli bir santrfor renktaş.

Eren ligde yerli statüsünde gözükmüyor r'taş. Son yapılan yabancı kuralındaki değişikliklere göre "başka bir ülkenin milli takımda forma giyen Türk asıllı futbolcular yabancı sayılacak" diye bir madde eklendi.

Eren ligde yerli statüsünde gözükmüyor r'taş. Son yapılan yabancı kuralındaki değişikliklere göre "başka bir ülkenin milli takımda forma giyen Türk asıllı futbolcular yabancı sayılacak" diye bir madde eklendi.

Milli takım tercihini kuraldan önce yaptığı için yerli sayılıyor renktaş.

eren yabancı olsada iyi pas futbolu fizik gücü gol vuruşu herşey var tam istediğimiz herif

kasimpasa kural degismeden once aldiydi ve yerli sayildiydi

Takasla olabilir.

4.5 versek de hayır demem şahsen. O bonservisleri hak eden bir futbolcu.

Dimi ya bizim ligde ne cevherler var. Paşa bu Ereni hangi bonservisle almiş. Onu bir de bana:D

Olcani Tariği Sabriyi ver 4.5 milyn euro verelim buna

Son düzenleme:
parayı dert etmeyin yaw serdar azize 4.5 vermiş kylübüz biz para zibil

Yok r'taşlar yabancı sayılıyor. Kasımpaşa'da falan ona göre ilk 18'i tamamlama falan yapıyorlardı.

Yerli renktaş.

A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.

2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.

Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.

Kaynak: stsl statüsü

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt