Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece açıklandı
4.5 milyon euro bonservis
Yıllık 2 milyon euro
Ve her oynadığı maç için sonuçlarına göre ek ödeme
Takas konusunda kapta aciklama goremedim bilal,sercan ve furkanda kesin olarak gitti mi ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de en iyisi buydu.
Bu yıl tanıtımda parçalı şort olması tam rezaletti
Sorma bir de fifada o şekilde yapmis guncellemeyle falanda duzeltmediler oyle kaldi o yuzden hep siyah formayi almak zorunda kaldim

Takas konusunda kapta aciklama goremedim bilal,sercan ve furkanda kesin olarak gitti mi ?

Yok renktaş burada da paylaşılan duyumlara göre
Sercan furkan yolcu ama bilal gitmek istemiyor.
Giderlerse de çok cüzzi bir bonservis ödenir (500 bin-1.5 milyon euro arası)

Yok renktaş burada da paylaşılan duyumlara göre
Sercan furkan yolcu ama bilal gitmek istemiyor.
Giderlerse de çok cüzzi bir bonservis ödenir (500 bin-1.5 milyon euro arası)
Anlasilan Dursun yine canli yayinda yalan soyledi cunku bu uc futbolcuyu verdik diyordu

Bilal kalabilir bence, ama Hamit kesinlikle gitmeli. Sözlesmesi bitti adam hala bi türlü etrafimizdan defolup gidemedi ya.

Sorma bir de fifada o şekilde yapmis guncellemeyle falanda duzeltmediler oyle kaldi o yuzden hep siyah formayi almak zorunda kaldim

Zaten oldum olası formayı neden geç açıklıyoruz anlamıyorum. Bazıları sponsor dese de bizim sponsorun belli olduğu zamanlarda bile Temmuzda açıklıyorduk. Diğer liglerde kupa finaline yeni formayla çıkıyorlar.(geç açıklanınca oyunlarda 3. Forma olmuyor)

Zaten oldum olası formayı neden geç açıklıyoruz anlamıyorum. Bazıları sponsor dese de bizim sponsorun belli olduğu zamanlarda bile Temmuzda açıklıyorduk. Diğer liglerde kupa finaline yeni formayla çıkıyorlar.(geç açıklanınca oyunlarda 3. Forma olmuyor)
Beceresizlikdendir neden olacak. Bikerede 5. ayda yada 6. ayda aciklayin su formayi diyorum her sene ama her defasinda 8. aya kadar bekliyoruz.

Anlasilan Dursun yine canli yayinda yalan soyledi cunku bu uc futbolcuyu verdik diyordu

Doğru konuşuyor mu ki? Gerçekten yalancı başkanımız var ve kulübe-duruşuna hiç yakışmıyor. İşin komiği bir Allah ın kulu da yeter be bıktık yalanlarından seni pistten alalım demiyor.

Eren Derdiyok satış listesine konmuş. Kesinlikle almalıyız.

Emrah Başsan falan gibiler ile uğraşacak paramız olmamalı.

Fiziği ve tekniği ile Eren Derdiyok'tan daha iyisini bulurmuyuz, çok şupheliyim.
Eren + Dembele super olur.
Ve olursa burdan söz veriyorum: "En buyuk baskan bizim baskan" diye Taksim Meydanında bagırmayan serefsizdir ;)))

La Eren iyi olur hos olurda, yine malca bir para vermeyelim Serdara verdigimiz gibi?

Hayırlı geceler arkadaşlar...
Umarım Galatasaray'ımız için güzel günlere uyanırız(başta yalancı başkanın gittiği gün)

Konudaki mizah seviyesi yine zirve yapmış.

Klose son 7 lig maçında 7 gol 3 asist istatistiği yakalamış bir adam.

Van Basten'i Ronaldo'yu alalım demeden önce az araştırın.

Eto'o nasıl büyük katkı verdiyse Klose de o durumda şu an, hatta daha da iyi. 1-2 sezon net iş yapar ligde.

Alırsın yanına genç bir forvet, maçların belirli bölümlerinde tecrübesinden faydalanırsın. İdareli oynatırsın yani.

Bizim ligimizde tek ayağıyla oynasa yine gol atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt