Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bir yönetim olsa ikisini de az paraya takasa alırdık da neyse

Ereni almak sart degil ama. Bu Kasimpasa gelip bizden 6-7 milyon kadar ucuk bir para isteyecek bunu hepimiz biliyoruzda, avrupadan aynisi yari fiyata alirsin.

Klose konusuna gelince, evet faydalanabiliriz belki, adam 38 yasinda, ama adam cok professionel bir adam oldugu icin BELKI güvenebilirim.

Ereni almak sart degil ama. Bu Kasimpasa gelip bizden 6-7 milyon kadar ucuk bir para isteyecek bunu hepimiz biliyoruzda, avrupadan aynisi yari fiyata alirsin.

Klose konusuna gelince, evet faydalanabiliriz belki, adam 38 yasinda, ama adam cok professionel bir adam oldugu icin BELKI güvenebilirim.

abi ne klose'si yav bırakın allah aşkına

glasgow ve celticte istiyomuş dembeleyi.

sen nerden vardıysan klosenin cok rahat gol atacağına ordan bizim kolay falan değil o kadar

Ne alaka?

Klose oynadığı her ligde atacağını atmış zaten sen merak etme.

Profesyonelliğin zirvesinde, çalışkanlığıyla örnek olmuş bir futbolcuya yatar deyip, Eto'o bizde 20 gol atar deyince çelişkinin kralını ortaya koymuş oluyorsun.

dursun taraftara da kafayı yedirdi klose gelsin diyenler var italyanlarla almanlar helvası cevizli mi olsun fıstıklı mı olsun diye kapışıyor bizimkilerde takıma getirme derdinde :D

Ne alaka?

Klose oynadığı her ligde atacağını atmış zaten sen merak etme.

Profesyonelliğin zirvesinde, çalışkanlığıyla örnek olmuş bir futbolcuya yatar deyip, Eto'o bizde 20 gol atar deyince çelişkinin kralını ortaya koymuş oluyorsun.

yav güzel kardeşim normalde etoo'yu da istemezdim lakin adam antalyada yüreğini koydu her mac 38 yaşındaki adamın galatasarayda işi ne?

dursun taraftara da kafayı yedirdi klose gelsin diyenler var italyanlarla almanlar helvası cevizli mi olsun fıstıklı mı olsun diye kapışıyor bizimkilerde takıma getirme derdinde :D

Yapma yav öyle miymiş :red:

Helvasını tartışanlara daha 1 ay önce oynadığı maçları izletmek lazım o zaman.

Belki cehaletleri biraz olsun azalır.

Yapma yav öyle miymiş :red:

Helvasını tartışanlara daha 1 ay önce oynadığı maçları izletmek lazım o zaman.

Belki cehaletleri biraz olsun azalır.

yav cidi soruyorum senin futbol takımın var sahibi sensin gider kloseyi alır mısın?

yav güzel kardeşim normalde etoo'yu da istemezdim lakin adam antalyada yüreğini koydu her mac 38 yaşındaki adamın galatasarayda işi ne?

Arkadaşım ben de sana diyorum ki 40 yaşındaki adamı istiyorsun Klose'nin yaşı mı problem oluyor?

Klose de oynadığı her takımda disiplin abidesi olmuştur merak etme.

Eto'o Antalya'ya gelmeden önce serie a'da ne yapmış ona da bir bak istersen.

yav cidi soruyorum senin futbol takımın var sahibi sensin gider kloseyi alır mısın?

Vallahi de billahi de alırım.

Yanına da genç bir forvet alırım.

Seneye ligin altını üstüne getiririm bu forvet hattıyla.

tamam işte ben almam mevzu bu kadar gerisi hikaye

Gerisi hikaye değil işte al veya alma ondan bahsetmiyorum ben.

Klose'nin ne işi var diyorsun, Eto'o gelse 20 gol atar diyorsun.

Bu da çelişkinin kralı.

Yoksa herkesi ikna etmek gibi bir kaygım yok.

Tamam lan kavga etmeyin Hem Eto hem klose gelsin. Tempomuz artsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt