- 16 Aralık 2011
- 7.515
- 3
- 1.023
Sarı-Kırmızılı yönetici Alp Yalman, Fransız golcü Moussa Dembele’nin işini bitirmeye kararlı.(fanatik)
Buradaki kasıt transferden çok cinayet planı gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı-Kırmızılı yönetici Alp Yalman, Fransız golcü Moussa Dembele’nin işini bitirmeye kararlı.(fanatik)
La Eren iyi olur hos olurda, yine malca bir para vermeyelim Serdara verdigimiz gibi?
iyi bir yönetim olsa ikisini de az paraya takasa alırdık da neyse
Ereni almak sart degil ama. Bu Kasimpasa gelip bizden 6-7 milyon kadar ucuk bir para isteyecek bunu hepimiz biliyoruzda, avrupadan aynisi yari fiyata alirsin.
Klose konusuna gelince, evet faydalanabiliriz belki, adam 38 yasinda, ama adam cok professionel bir adam oldugu icin BELKI güvenebilirim.
abi ne klose'si yav bırakın allah aşkına
20 gol rahat atar, sadece altı pasta beklesin yeter
glasgow ve celticte istiyomuş dembeleyi.
Klose:
Eto'o:
:red:
aynı şey değil eto atıcağını kanıtladı klose gelir yatar
Yapma yav.
Nereden vardın bu kanıya?
sen nerden vardıysan klosenin cok rahat gol atacağına ordan bizim kolay falan değil o kadar
Ne alaka?
Klose oynadığı her ligde atacağını atmış zaten sen merak etme.
Profesyonelliğin zirvesinde, çalışkanlığıyla örnek olmuş bir futbolcuya yatar deyip, Eto'o bizde 20 gol atar deyince çelişkinin kralını ortaya koymuş oluyorsun.
dursun taraftara da kafayı yedirdi klose gelsin diyenler var italyanlarla almanlar helvası cevizli mi olsun fıstıklı mı olsun diye kapışıyor bizimkilerde takıma getirme derdinde![]()
Yapma yav öyle miymiş :red:
Helvasını tartışanlara daha 1 ay önce oynadığı maçları izletmek lazım o zaman.
Belki cehaletleri biraz olsun azalır.
yav güzel kardeşim normalde etoo'yu da istemezdim lakin adam antalyada yüreğini koydu her mac 38 yaşındaki adamın galatasarayda işi ne?
yav cidi soruyorum senin futbol takımın var sahibi sensin gider kloseyi alır mısın?
Vallahi de billahi de alırım.
Yanına da genç bir forvet alırım.
Seneye ligin altını üstüne getiririm bu forvet hattıyla.
tamam işte ben almam mevzu bu kadar gerisi hikaye