Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Stoper olarak Denayer'i kiralayamazsak boşta olan Roncaglia da düşünülmeli...agresif Lugano tarzı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bruma'nın önce ki klübüne satışından pay verecek miyiz?
Arkadaşalr burası daha kalabalık olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın ama android telefonumda sabah kalktığımda rehberim kaybolmuştu. Geri nasıl getirebilirim. Gmail ile ilgili bazı şeyler anlatılmış internette ama gmaile girdiğimde rehber kısmını bulamıyorum.. Ama zannediyorum orada da olmayabilir nuamralar. Ne tavsiye edersiniz?
Belli bir miktarın üstünde olursa verilecekti ama miktarı hatırlamıyorum.
abi aynı durum yakınımın başına gelmişti kullandığı gsm operatörünün bürosuna gitti problemi orda hallettiler.Gmail muhabbetini bizde okumuştuk beceremedik.
Eldeki tek kanati satmasinlarda, yoksa Ben Arfa gibi kanat ta almak sart olacak.
Sergen bu dembeleyi getir aslanim umutlandırip utandirma bizi.Dembele ile sıcak temas
Galatasaraylı yetkililer, Fulham’la sözleşmesi biten 19 yaşındaki Fransız forvet Dembele ile anlaşma noktasına geldiklerini aktardı.(cumhuriyet)
Yetmez. Bitane zaten alinmaliydi ozaman bitane daha almalari gerek. Ben Yasin i daha gormek istemiyorum.Torje gelecek işte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
twitterdan taraftar bildiğin tecavüz etti abi dembelenin twitter hesabına.sabah akşam yazıyolar...ikna eder taraftarSergen bu dembeleyi getir aslanim umutlandırip utandirma bizi.
Yetmez. Bitane zaten alinmaliydi ozaman bitane daha almalari gerek. Ben Yasin i daha gormek istemiyorum.
twitterdan taraftar bildiğin tecavüz etti abi dembelenin twitter hesabına.sabah akşam yazıyolar...ikna eder taraftarD