Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper olarak Denayer'i kiralayamazsak boşta olan Roncaglia da düşünülmeli...agresif Lugano tarzı

Dembele ile sıcak temas
Galatasaraylı yetkililer, Fulham’la sözleşmesi biten 19 yaşındaki Fransız forvet Dembele ile anlaşma noktasına geldiklerini aktardı.(cumhuriyet)

Eldeki tek kanati satmasinlarda, yoksa Ben Arfa gibi kanat ta almak sart olacak.

Bruma satilirsa küfürrrrrrrrrrrr

Arkadaşalr burası daha kalabalık olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın ama android telefonumda sabah kalktığımda rehberim kaybolmuştu. Geri nasıl getirebilirim. Gmail ile ilgili bazı şeyler anlatılmış internette ama gmaile girdiğimde rehber kısmını bulamıyorum.. Ama zannediyorum orada da olmayabilir nuamralar. Ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşalr burası daha kalabalık olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın ama android telefonumda sabah kalktığımda rehberim kaybolmuştu. Geri nasıl getirebilirim. Gmail ile ilgili bazı şeyler anlatılmış internette ama gmaile girdiğimde rehber kısmını bulamıyorum.. Ama zannediyorum orada da olmayabilir nuamralar. Ne tavsiye edersiniz?

abi aynı durum yakınımın başına gelmişti kullandığı gsm operatörünün bürosuna gitti problemi orda hallettiler.Gmail muhabbetini bizde okumuştuk beceremedik.

abi aynı durum yakınımın başına gelmişti kullandığı gsm operatörünün bürosuna gitti problemi orda hallettiler.Gmail muhabbetini bizde okumuştuk beceremedik.

Gittim hem Turkcell hem Telekom'a ama yazılımsal dediler. Saçma sapan recovery programları da yüklemek istemiyorum. Kimseye de ulaşamıyorum.

Bu akşam "Mehmet Topal Galatasaray'da!" diye son dakikalar görürseniz şaşırmayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yetmez. Bitane zaten alinmaliydi ozaman bitane daha almalari gerek. Ben Yasin i daha gormek istemiyorum.

Bruma'nın gitmesini ben de istemem. Ama minimum 8-9 verilmesi halinde özel uçakla gönderirim nereye gidecekse.

Orası öyle. Bende artık Yasin'i görmek istemiyorum. Defolsun gitsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

twitterdan taraftar bildiğin tecavüz etti abi dembelenin twitter hesabına.sabah akşam yazıyolar...ikna eder taraftar:DD

ambrosini2.bmp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt