- 5 Eylül 2014
- 87.532
- 73.428
- 4.513
Forum da dahi Suriyeli var bu ne ya.
ırkçılığa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum da dahi Suriyeli var bu ne ya.
ırkçılığa gerek yok
manu ile bi maç ayarlanmış.
Geri düştünüz maç lar da baya "PowerPlay" yapılır son 15-10 Dakika.
--------------Muslera
Linnes Serdar Chedjou Carole
-----------------Song
Sinan ---Podolski----- Bruma
-----Dembélé Rodallega
M'Vila + HamidouSong ve Selçuk ile ortasahada hemen her rakibe teslim oluruz. Song'dan daha başka tarz bir adam lazım bize.
Sen Olcan,Eray gibi yerlileri sevdiğine göre futbol bilgin eksilerde ha bu arada terimciydin sen futbol bilgin - 30 larda falan senin ad soyad uyumundan anlamıştım seni.Satılsın diyorum sadece akrabalık konundaki düşüncene fikir ekledim anlamamışsın ZEKİ KARDEŞİMHoş anlamanida beklemiyordum ya
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suriyeli Dilenciler Kamu Spotu Kufur İcerir - YouTubeForum da dahi Suriyeli var bu ne ya.
KanalSerdar aziz'in menajeri telegolde açin izleyinNasil kaziği soktuğunu açikliyor
Anlatır tabi dillendire dillendire. Sayemizde herif kim bilir ne kadar parayı cebe indirmiştir komisyon olarak.Serdar aziz'in menajeri telegolde açin izleyinNasil kaziği soktuğunu açikliyor
Satılmaz ins.7 milyon euro tamamen ozbek kardeslerin cebine gircek.Nevzat dindar'a gore telles icin anlasma noktasina gelinmis, arada 500 bin euro fark varmis, porto 6.5m teklif etmis biz 7m istiyormusuz
Porto bruma'ya da talip olmus ve bunun yaninda psv bruma icin once teklif ettigi 3.2m+bonuslar kabul edilmeyince fiyat yukseltmek icin randevu talip etti