Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijderi satalım diyen sen değil misin? Çocuk mu kandırıyorsun Şişman.İnsan bu kadar dönek olmasın yawSen daha uygunsun akrabalık için.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde justin biebere benziyor.Bu adam nagy iyi adam gibi macarda ikidir seyrediyorum tempolu paslari iyi fizik iyi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tellesi satıp sol bekte yine tek adamla devam edeceksek cidden malız.
Satılsın diyorum sadece akrabalık konundaki düşüncene fikir ekledim anlamamışsın ZEKİ KARDEŞİMSneijderi satalım diyen sen değil misin? Çocuk mu kandırıyorsun Şişman.İnsan bu kadar dönek olmasın yaw
Olcan ve Balta var. İçimizden hallederizTellesi satıp sol bekte yine tek adamla devam edeceksek cidden malız.
https://www.gscimbom.com/forum/f17-...yeni-sezon-oncesi-uhrencupa-katilacak-143174/Galatasaray,Danimarka da turnuvaya katılacakmış. Turnuvaya Mönşengladbah'ta katılıyormuş. Acaba bizimle oynayacaklar mı.? Son senelerde çok iyi takım kurdular. Granit Xhaka'yı 35 milyona Arsenal'e sattılar.
Galatasaray,Danimarka da turnuvaya katılacakmış. Turnuvaya Mönşengladbah'ta katılıyormuş. Acaba bizimle oynayacaklar mı.? Son senelerde çok iyi takım kurdular. Granit Xhaka'yı 35 milyona Arsenal'e sattılar.