Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam nagy iyi adam gibi macarda ikidir seyrediyorum tempolu paslari iyi fizik iyi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodallega + Dembele + Emre Güral

Sağlam hücu rotasyonu olur ama Roda yerine daha sağlam bir forvet olsa daha iyi olue gibi. Gerçi sadece 1.7 milyon euro vericez 3üne. Oda roda nın serbest kalma maddesiymiş sanırım

Rodallega yerine Klose olursa müthiş olur doğrusu.

M'Vila,Dembele + Rodellega olursa sol ayaklı bir stoper ile seneye kabus gibi çökeriz her takımın başına.

Bu arada şunuda belirteyim ben Riekering'in birşeyler yapacağını düşünüyorum. Hem a takım seviyesin de hemde alt yapı da. Kafama takılan,aslında herkesin kafasında olan birşey oyuncu değişimi konusunda ki sıkıntı. Yardımcı olarakta sadece Ayhan yetmez yanına biri daha olabilir. Mümkünse dil bilen olsun. Bence Tugay Kerimoğlu çok iyi olur.

Tellesi satıp sol bekte yine tek adamla devam edeceksek cidden malız.

cavanda haberleri cıkıyor hep turkıyedekı oyuncularla ılgıleniyoruz yerlı yabancı ilginç kımse yurtdışına bakmıyor

Vaybe Schalke' Embolo'yu transfer etmek için 25 milyon euro vermiş. Muzzam bir para.

Sabri - semih- s.aziz carol
Lahm-semih- s.aziz - alaba
D. alves -semih- s.aziz - alba
Xxx-semih- s.aziz -xxxx
Orta gobegi gorunce takimin geri kalani ne olursa olsun gene bosss. İnsanin ici bi kotu oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray,Danimarka da turnuvaya katılacakmış. Turnuvaya Mönşengladbah'ta katılıyormuş. Acaba bizimle oynayacaklar mı.? Son senelerde çok iyi takım kurdular. Granit Xhaka'yı 35 milyona Arsenal'e sattılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt