Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
incide derin galatasarayı anlatıyorum diyen eleman Terimle anlaşıldı demiş bir kaç gün önce.

vay arkadaş, umarım sallamıştır.

ClevvtmWIAA-ENE.jpg

İvedilikle camiamıza kazandırma hususunda kararlılık göstermeliyiz.

Çare m'vila olmadı en kötü salif sane bi kaç bundesliga maçını izledim fena da oynamadi uzun bacaklarıyla tam bi kesici bacakları yeter reyizin :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Çarşamba günü İspanya'ya giderek Atletico Madrid kulübüyle resmi görüşmelerde bulunacağı ve sarı kırmızılıların Matias Kranevitter için kiralik teklif sunacak. (Lig Tv)

Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Çarşamba günü İspanya'ya giderek Atletico Madrid kulübüyle resmi görüşmelerde bulunacağı ve sarı kırmızılıların Matias Kranevitter için kiralik teklif sunacak. (Lig Tv)

Cenk Ergun ayrildiya. :D

- Josue sneijder'in yedegi olur ama emrah bassan ile anlasilmis zaten...
- Hernani'ye gerek yok, kanatlar icin sinan, podolski, bruma, yasin var, 4 tane kanat lig ve ziraat icin yeterli
- Bruma satilacaksa ozaman kelvin gelsin

emrah başsan kanat zaten. kaldı ki forum ahalisi baya karşı ama ben başarılı olacağına inanıyorum.
yasin+bruma form olarak berbat.
kelvin i ben de isterim ama brezilyadan ayrılmayacağım diye bir açıklamasını duydum.

Kulübün Android uygulaması gayet güzel olmuş. Henüz beta aşamasında radyo vs eklenince muazzam olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt