- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
incide derin galatasarayı anlatıyorum diyen eleman Terimle anlaşıldı demiş bir kaç gün önce.
vay arkadaş, umarım sallamıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o dediği için olma ihtimali yüksek mi senceincide derin galatasarayı anlatıyorum diyen eleman Terimle anlaşıldı demiş bir kaç gün önce.
İvedilikle camiamıza kazandırma hususunda kararlılık göstermeliyiz.
aradigimiz forvet oldugunu dusunuyorum
yuz kaslariyla 25 golu bulacaktir
o dediği için olma ihtimali yüksek mi sence
Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Çarşamba günü İspanya'ya giderek Atletico Madrid kulübüyle resmi görüşmelerde bulunacağı ve sarı kırmızılıların Matias Kranevitter için kiralik teklif sunacak. (Lig Tv)
di marzio yavşağı hemen haber yapmış biz kranevitteri isteyince,sevilla da istyo demiş kranevitteri.bu yavşağın bizim lehimize bitane olumlu haberi yok.gelsin
Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Çarşamba günü İspanya'ya giderek Atletico Madrid kulübüyle resmi görüşmelerde bulunacağı ve sarı kırmızılıların Matias Kranevitter için kiralik teklif sunacak. (Lig Tv)
- Josue sneijder'in yedegi olur ama emrah bassan ile anlasilmis zaten...
- Hernani'ye gerek yok, kanatlar icin sinan, podolski, bruma, yasin var, 4 tane kanat lig ve ziraat icin yeterli
- Bruma satilacaksa ozaman kelvin gelsin
Güzide medyamiza göre Dembelenin kulübü Fulham ile anlasmisiz.
Arastirmaci habercilik dedikleri bu olsa gerek. Ulan su pacavralara bile para verip okuyanlar var ya. Yazik.
https://i.hizliresim.com/qByZz3.jpg
bu hangi gazete ? bu nasil habercilik, dembelenin bonservisi elinde degilmiydi ?
di marzio yavşağı hemen haber yapmış biz kranevitteri isteyince,sevilla da istyo demiş kranevitteri.bu yavşağın bizim lehimize bitane olumlu haberi yok.
Gueye defansif orta saha degil![]()