Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz hala transfer bekliyoruz bu kongre yalakasi dursun gotunden...

MJkoXQ.png

Olum karizmasın o kadar paran var gidip küçük kızlarla yatıyon mu ne mal insanlar var yahu.

Yerli ve yabancı oyuncuların aldığı ücetlerde indirime gidilmeli. hak etmedikleri ücretleri veriyoruz. transfer edilecek oyuncularda en fazla 2.5 milyon verilmeli. çok fazla para harcamadanda koşan mucadele eden iyi bir takım oluşturulur.

elimizdeki çöplerden kurtulmadan alamayız kımseyı unutun ya sabri umut tarık donk olcan sercan hamit bunları göndermek en büyük bu senekı transferdir arkadaşlar daha kiralık dönecek kac tanede yerlı var siz uçuyosunuz yine hayal yıne hüsran olacak

Fulham’la sözleşmesi biten forvet oyuncusu Moussa Dembele için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar, genç yıldızın sürekli olarak fiyat artırması üzerine operasyonu durdurdu. Dembele’nin menajerlerlerinin başka takımlarla da temas halinde olduğu, Galatasaray’ın önüne bu teklifleri getirmesi üzerine Yalman ile Ergün’ün masadan kalktıkları bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Fulham’la sözleşmesi biten forvet oyuncusu Moussa Dembele için girişimlerde bulunan sarı-kırmızılılar, genç yıldızın sürekli olarak fiyat artırması üzerine operasyonu durdurdu. Dembele’nin menajerlerlerinin başka takımlarla da temas halinde olduğu, Galatasaray’ın önüne bu teklifleri getirmesi üzerine Yalman ile Ergün’ün masadan kalktıkları bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Sasirdik mi?
Tabiki hayir...

İspanyol teknik direktör Roberto Martínez, Galatasaray'a önerildi. Son olarak Everton'ı çalıştırdı. Sezon sonu görevinden ayrıldı.

yavas yavas operasyon durduruldu haberleri gelmeye basladi.
Siradaki haber ise Song transferi baska bahara kaldi haberi olacaktir.

Oglum ben gecen seneki nobet kadar beter olmaz diyordum ama sanirim onuda gececez. Dusunsene Emrahlar , Enginler alinip , Kutsal portakalin satildigi bir nobet :hang:

Alev alir buralar ALEV

Galatasaray'da transfer bitmez

iyide bonserviz ödemeyecegin dembele ve songu alamiyorsan gercektende kempenki indirsinler.
cok büyük sez getirecek transferi kimse beklemiyor zaten.

Bonservisi olmayan adamlara başka takımlar da teklif yapıyor, Dembele'ye PL'den teklif olduğunu okudum ne kadar doğru bilemem, onun için biraz sabırlı olalım. Bonservisi olmayan adam havadan 4-5 milyon cebine imza parası istiyor, Türkiye'ye gelmek için de orda aldığının 2-3 misli para istiyor.

Yine de yönetim bu ikisini de bitirebilir. Biraz sabır, Avrupa'da olmadığımız için yönetimin kozları biraz daha az. Ayrıca çok para da yok, yönetim yapmaya uğraşıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt