Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Semih Hakan Carole
Xhemaili Selçuk
Sinan Sneijder Telles
Podolski

Dursun "Transfer yaptık yaaaaa Kadro"

twitterda iki üç gerizekalı sneijder gidiyo demiş,yine gaza gelmişsiniz maşallah.ama önlem almak iyidir.

Bence burada birseyi netlestirelim, kimse (benim gordugum kadari) yildiz transferi istemiyor. Zaten akli basinda olgun insan bilirki bu yonetim + suanki mali durumumuz bunu musait degil.
Zaten proje olarak genc oyunculara yonelmenin zamani geldi zaten seneye Turkiye disina cikmayacagiz. Eldeki copleri, yeteneksizleri gonderip yerlerine daha ucuz ve genc oyuncular alip bunlara ek olarak tecrubeli ve kaliteleri ortada olan Muslera, Sneijder gibi oyuncularla yolumuza devam etmek.

Hala bunu anlamayanlar varsa ozaman bu sizin bileceginiz birsey ama eski ''kafa'' dan cikmanin zamani geldi gecti bile..

Sneijder gitsin hiç bi katkısı yok ramires gelsin diyenler var hey büyük allahım sabır ver ulan ben arfa deseniz belki anlicam da ramires nedir ya dursundan kötü başkanlık yapacak taraftar potansiyeli var

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder tek başına takımı ileriye taşıyamaz..ki zaten dünyada böyle futbolcu sayısı 5 i geçmez..sneijderin yanına hızlı ayaklarına hakim önüne de top tutan birini koyarsan sneijder gerçek oyununu ortaya koyar..ama sen sneijderden iki üç kişiyi çalımlasın vursun gol atsın dersen wesleyi hiç tanımamışssın demektir..sneijder yanındaki tamamlayıcılarla birlikte bu takımı mental olarak sınıf atlatır..wesleyi çıkar takımdan osmanlı başakşehirden farkımız kalmaz.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen'in mesajindan sonra bize gule gule Sneijder demek düser

Yerini doldurmamiz imkansiz

@AnfieldHQ 2 sa.2 saat önce
Klopp is expected to allow Martin Skrtel to leave with Galatasaray interested. #lfc (Paul Joyce)

Son düzenleme:
Liverpool konusunda oldukça bilgili görünüyor...Skrtel'i bonservissiz almayı başarırsak büyük iş,ya da Poldi gibi 2.5'a falan
Škrtel çok istiyorum son 2 Yıldır.
Sert, Tecrübeli, Nerde duracağını bilen, bizim defansa Lider olacak bir Stoper.

İnşallah gelir.

Son düzenleme:
Anfield HQ onaylı bir hesap ve Liverpool FC de takip ediyor. Güvenilir bir hesap %99

Her transfer döneminde oldugu gibi medya sneijder üzerinden gündem yaratiyor,allahtan muslera ve poldi dedikodulara izin vermediler
Yanliz dursunun profesyonellerin flash aciklama yapmalarina hic tahamülü yok,birisine taktimi o kim olursa olsun yolcu demektir

skyrtel bjktan yıllık 4m istemiş fiko diyordu geçen

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt