Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Simdi Dembele icin biraz kendim arastirma yaptim. Tum Ingiliz basini hep Turk gazetelerini kaynak olarak gostermis yani sallama olma ihtimali , dogru olma ihtimalinden kat kat fazla...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arbeloa real madridde 3.sağ bek , bonserviside elinde hazirandan sonra. 33 yaşında kendisi 2 sene oynayıp yerini linnese bıraksa olmaz mı ?
Öldü aglayanıda öldü o derece
bir iki ingiliz sitesi haber yapmış,biraz şaşkınlar dembelenin bize gelmesiyle alakalı.ciddiyiz.ben nöbetteyim,bakıyorum fulham haberlerine : )bişey olursa yazıcam..

Kim yazdıysa çok pis sallamış.
olurda Dembeleyi alirlarsa ki beceremezler ama yinede alırlar ise 20, 25 € serbest kalma maddesi koysalar iyi olur, Ribery gibi kaçırır beceriksizler sonra
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama iyi yönünden bakın dembele gibi iyi genç oyuncuları artık önceden biliyoruz. Emre moru bile turkiyede ilk bulan bizdik alamasak da. Bu bile sevindirici bir olay bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ama iyi yönünden bakın dembele gibi iyi genç oyuncuları artık önceden biliyoruz. Emre moru bile turkiyede ilk bulan bizdik alamasak da. Bu bile sevindirici bir olay bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
orasi oyle ama iyi oynayıp kendini gösterip büyük bitakimdan teklif alirsa sen istedigin kadar para ode tutamazsin adami ,ronaldo gibi oynasa 10 milyondan fazla vermezlerAdamın parasını ödemezsen serbest kalma maddeside işe yaramaz adam kaçar.
orasi oyle ama iyi oynayıp kendini gösterip büyük bitakimdan teklif alirsa sen istedigin kadar para ode tutamazsin adami ,ronaldo gibi oynasa 10 milyondan fazla vermezler
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi