- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
Kim yazdıysa çok pis sallamış.
Kimse Bilal'e Donk'a Sercan'a falan para vermez. En son Bursa Sercan için 250 bin € önerdi diye okumuştum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim yazdıysa çok pis sallamış.
Kimse Bilal'e Donk'a Sercan'a falan para vermez. En son Bursa Sercan için 250 bin € önerdi diye okumuştum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
bende o yuzden gerekli oldunu düşünüyorum bak, ormanda cayır cimenlikte top oynayan Çek takimparindan bile 20, 30 uzeri odeyip aliyo adamlar sen musluman ulkesin parayi sana yedirmezler ama maddeyi koyarsan bak nasıl ödemek zorunda kalıyorlarVallaha serbest kalma maddesi tr için gereksiz bence,bizim ligden en fazla 10-15 e oyuncu alırlar.
Sağ bek, Stoper, Ön libero, Sağ kanat ve Forvet şart ilk 11'e.
Hiç sağ bek haberi yok nedense..
Linnes var işte.
Sinan poldi var işte sağdaSağ bek, Stoper, Ön libero, Sağ kanat ve Forvet şart ilk 11'e.
Gönül mü?Begenmiyorum. Sabri, Tarik ve Linnes'i gönderip 1.5 milyon euro garanti ücretle Gökhan Gönül'ü iki seneligine alsak yüzyilin akilli transfer hamlesi olur.
Milli takimin banko sag bekini yedekleyecek Carole tarzi 750 bin euro alacak birini bulursak tamamdir.
Van der Wiel'i falan alamaz bunlar. Milli takimin yakin geleceginde hala oynar 2 sene kadar.
Benim beş on kişi daha var böyle çeşitli kurum,kuruluş, başında olanlar vb.Dursun Özbek'ten nefret ediyorum hayatımda birinden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum
Sağ bek, Stoper, Ön libero, Sağ kanat ve Forvet şart ilk 11'e.
Benim beş on kişi daha var böyle çeşitli kurum,kuruluş, başında olanlar vb.
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi