Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha serbest kalma maddesi tr için gereksiz bence,bizim ligden en fazla 10-15 e oyuncu alırlar.
bende o yuzden gerekli oldunu düşünüyorum bak, ormanda cayır cimenlikte top oynayan Çek takimparindan bile 20, 30 uzeri odeyip aliyo adamlar sen musluman ulkesin parayi sana yedirmezler ama maddeyi koyarsan bak nasıl ödemek zorunda kalıyorlar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scout ekibinin izlediği ve alınsın raporu verdiği adamları almaya çalışmak yerine menajer önerisi topçuları Scout ettirmeyi bırakmadan transferde başarılı olmamız çok zor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağ bek, Stoper, Ön libero, Sağ kanat ve Forvet şart ilk 11'e.

Hiç sağ bek haberi yok nedense..

Linnes var işte.

Begenmiyorum. Sabri, Tarik ve Linnes'i gönderip 1.5 milyon euro garanti ücretle Gökhan Gönül'ü iki seneligine alsak yüzyilin akilli transfer hamlesi olur.

Milli takimin banko sag bekini yedekleyecek Carole tarzi 750 bin euro alacak birini bulursak tamamdir.

Van der Wiel'i falan alamaz bunlar. Milli takimin yakin geleceginde hala oynar 2 sene kadar.

bu yönetimin en büyük hatası iletişim. Habire yalan dolan bilgi veriyorlar. Mevcut mali durum hakkında gercek bilgileri taraftara anlatmaları gerekirdi. Gecen seneki olaylardan ders cıkarmamışlar.
Bu takımın bos olan mevkileri ön libero ve golcü
mevki, başka ihtiyaçlar da var ama içeriden bilekilde çözülebilir bu sorun.
Bu haftayıhareketli geçirecez, transferler kampa yetişecek, istediğimiz her futbolcuyu alırız gibi cümleleri dıyunca kusacak gibi oluyorum.
65,70 m euro iyi bi takim olusturnak icin cok buyuk para. Dursun ve ekibine zerre guvenim olmadigi icin sadece golcü ve ön libero transferlerini merak ediyorum bu sene. engin gelmiş, sabri kalmış farketmez artık.
Bu taraftar bu yönetimi haketmiyor..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dursun Özbek'ten nefret ediyorum hayatımda birinden bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum

Begenmiyorum. Sabri, Tarik ve Linnes'i gönderip 1.5 milyon euro garanti ücretle Gökhan Gönül'ü iki seneligine alsak yüzyilin akilli transfer hamlesi olur.

Milli takimin banko sag bekini yedekleyecek Carole tarzi 750 bin euro alacak birini bulursak tamamdir.

Van der Wiel'i falan alamaz bunlar. Milli takimin yakin geleceginde hala oynar 2 sene kadar.
Gönül mü?

Murhan sen de mi? Beklemezdim vallah. Milli takımın banko sağ beki dediğin adamın daha milli takımda iyi oynadığı bir maç yok. Fener de ciğeri patlayana kadar affedersin it gibi koşuyor ama milli takımda bir Sabri kadar oynayamadı daha.

Bence hiç gerek yok bu herife. Zaten sakatlana sakatlana öldü son dönemlerde. Ben Terim yerinde olsam hayatta oynatmam bunu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Topal hamlesi iyi olur ama fener bırakmaz gibi. Eğer alırsak kritik bir transfer olur şampiyonluk için.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek, Stoper, Ön libero, Sağ kanat ve Forvet şart ilk 11'e.

Hiç sağ bek haberi yok nedense..

Bence sağbek solbek sorunumuz yok.. Belki bi genç alınabilir sağbeke..

Sağ bek : Linnes-genç isim , Solbek : Carole-Telles

Bizim olmazsa olmazımız 2 tane forvet , 2 ortasaha ve 2 adet stoper..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt