Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan kafayi yicem adam resmen d... geciyor bizle bizde salak gibi transfer bekliyoruz hâlâ burda

Dursunun fatih hoca hakkinda söylediklerini baska bir baskan veya yönetici söyleseydi fatih hoca hayirli olsun derdim ama nur yalanci herif hoca getiremedigi icin taraftarlari oyalamak icin bu aciklamalari yapti büyük ihtimal,zaten Alp yalmanida harcamak icin getirdi,gecen sezon maclara giden taraftarada yaziklar olsun,futbolculari isliklayacaklarina dursuna gerekli tepkilerin gösterselerdi bu yalancidan ya kurtulmustuk yada en azindan üzerinde bir taraftar baskisi olurdu

chedjou'yu satıp kamil glik'i kapalım.

merkeze beleş topal+song.

en ucada eren ile dembele.

2 sene sonra 5m euro ya geri alırız

Aslan News ‏@Aslanews 33 sn.34 saniye önce
Akhisar, geçen sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren stoper Emre Can Coşkun'u transfer etmek üzere. (DHA)

Sabahtan veri sınavdayım foruma girmedim dursunla ilgili bişey görüp kafamı takmıyım diye ulan bi girdşm şimdi açıklamalarını gördüm daha zaman varmış hayal kurmaz serbestmiş ulan senin ben cibiliyetini ya ulan allahsız karaktersiz adi herif hala zaman var diyo ulan ne uyuz bi adama ne vizyonsuz bi adama denk geldik ulan diyorum tam adam olcak umutlanıyorum eskisinden beş beter çıkıyor karşımıza çoluk çocuğundan kamyoncu suratlı kızından bulasın bize ettiklerini 30 35 milyonluk taraftarın ahını alıyorsun ulab şeref yoksunu azcık utanman varsa s.git kardeşim yaa bırak artık düş yakamızdan be ulan hayal kursunlar ne demek ya

Sanirim tursun'un son aciklamalari sonra gsc umidi kesmis :D

Dogru olanini bu. Bu pengu varken imkansiz zaten...

george elokobi

Gelsin sadece raikbi korkutmaya bile yeter adam.Yalçın,Servet gibi adamların ş yaptığı ligde bu adamda iş yapar
george-elokobi-of-nottingham-forest-celebrates-at-the-final-whistle-picture-id139806167

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt