Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkeze slm:) Uzun zamandır forumdan uzak kalmıştım cezalıydım nihayet geri dönebildim çok mutluyum:)

Dembele ve Mousset'i aynı anda aldığımızı düşünsenize , şimdi o hayali yavaşça yere bırak evlat.

dursun-ozbek-guclu-bir-listeyle-gelecegim_1582125_720_400.jpg

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması: "Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

Şu adam şu an önümde olsa ağzına siçardim
Yeter artık lan nedir senden çektiğimiz

Valla en güzeli takip etmemek transfer bekledikçe ve dursunun yalanlarını izledikçe deliriyor insan bu çapsız gidene kadar bize huzur yok.

Basima bise gelmicekse Skerteli hic begenmedim ilk yarida.eski gunlerinden eser yok

adamlar ne yapıyor ne ediyor bir şekilde mağdur olabilecek bir durumda bulabiliyorlar kendilerini

Gamze Başer Yılmaz @mzbsrylmz_g Portekiz-Izlanda Maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.İnşallah Quaresma'ya kırmızı kart göstermez..Adam Beşiktaşlı görünce çıldırıyor..
18:51 - 11 Haziran 2016

ozanyönak @ozanynak Cüneyt Çakır'ı Portekiz- İzlanda maçına vermişler bizim Q7 ye kesin kırmızı kart verir oyundan atar eğer 11 de başlarsa
18:47 - 11 Haziran 2016

BJK❤AŞKTIR @M_KDemirci #POR Maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.Allah vere de Q7'ye kırmızı göstermesin..Adam Beşiktaşlı görünce çıldırıyor..
18:33 - 11 Haziran 2016

Robert mak bayağı iyi topçu ben slovakya yi takım olarak da begendim kompakt oynuyorlar golü de zaten duran toptan yediler acaba bu mak i alabilir miyiz ki

bakalim Neustädter nasil oynayacak

Skrtel, Melo ve Pepe gibi oynuyor bu arada

Yeni transferimiz Neustädter bugün ön libero oynayacak. Ona göre izleyelim arkadaşlar.

Bu turşu varken beklemeyin birşey Alp yalman daha yeni sportif aş Başkan'ı olduğunu anlamıştır, 1 aya kadar hoca olmadığını anlar o ara ne nando kalır ne Wesley

bu şimdi bildirimlere bakamıyordur cezalı olduğu için. bildirim geldikçe kuduruyordur

kudur ulan

Şükrü ERDEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt