Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neustader i beğenmeyenler var schalke de kaç kere izlediniz bilmiyorum ama size semih serdar aziz gibiler lazım

Dün Romanya'da ki sol stoperi acayip beğendim Grogori mi neydi öyle bişey. Bugün de Skterl'in partneri 4 numara baya iyidi. Stoper bakacaklara tavsiye öncelik sol stoper olmasi veya sol ayaklı olmasi gerekiyor. Kaç yıldır bunun eksikliğini yaşıyoruz.

Bana göre Semih'in gelişiminin durmasının en büyük sebeplerinden biri de Chedjou geldikten sonra sol stoper oynatılması. Çünkü semih adam karşılarken sağ tarafını açarak karşılardı ve böylece adam topu kanatlara doğru sürerdi. Çocuğu attık sol stopere solunu açıp karşıla dedik adamları her gelen adam geçti Semih'i... Bu konu uzun mesele ama özet geçmek gerekirse bu bence çok kritikti yazık oldu.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna kesinlikle saygım var özellikle belirttim o yüzden sadece şu maça bakarak diye.

Adamı ilk defa izleyenler var ve bu adam bizde stoper oynayacak önlibero değilki. Eğer gol yeme sorununu çözecekse bence gelebilir hava topları ve ayağı iyi geldi bana

Dedigim gibi bu adam ancak "idare edebilecek" bir tip. Bize bundan daha fazlasi lazim mutlaka. Stoper diyorsun da stopere niye stoper olmayan bir adami alalim ben bunu anlamiyorum.

Transfer var mı renktaşlar

Dedigim gibi bu adam ancak "idare edebilecek" bir tip. Bize bundan daha fazlasi lazim mutlaka. Stoper diyorsun da stopere niye stoper olmayan bir adami alalim ben bunu anlamiyorum.

Bu maçta orta saha mi oynadi Neustader. Herif yalama olmuş iyice. Ben doğru dürüst izlemediğim için birşey diyemeyecem ama dediğiniz gibi ağirsa orta saha değil defans oynamali. Schalke bile oraya koymuş adami.

online kafa topunda 5 mac turnuvasında 400.000 coins kazandım. dembele&song ikilisini transfer etmiş kadar sevindim :005:

Ozbek Tursusu gitse bile yerine kim gelecek? Birde o dert var...

Camiada dogru duzgun adam yok. En iyisi Amerikalilar falan satin alsin anasini satayim. Bugunler baya yatirim yapiyorlar...

Dursun başkanımızın yaratıcı zekasıyla gardaşı mehmetin iş bitirici ile bu transfer sezonunuda yıldızları getirmeyi başarıcak bütün sesleri kesecektir dursun başkanımıza transfer sezonunda başarılar dilerim.

Ozbek Tursusu gitse bile yerine kim gelecek? Birde o dert var...

Camiada dogru duzgun adam yok. En iyisi Amerikalilar falan satin alsin anasini satayim. Bugunler baya yatirim yapiyorlar...
saadettin saranı Galatasaraylı yapalım,o olsun başkan

saadettin saranı Galatasaraylı yapalım,o olsun başkan

Antuda feci Saadettin Saran aski var suan

Sanirim oradaydin simdi :asd22:

fenerlinin ne isi var la bu camiada. Adam ne zaman roportaj yapsa fener baskanligi icin hazirim diyor. Belli ki koyu sikeci...

O gelecegine motorolanin irz dusmani Cem Uzan reis gelsin

Antuda feci Saadettin Saran aski var suan

Sanirim oradaydin simdi :asd22:

fenerlinin ne isi var la bu camiada. Adam ne zaman roportaj yapsa fener baskanligi icin hazirim diyor. Belli ki koyu sikeci...

O gelecegine motorolanin irz dusmani Cem Uzan reis gelsin

Türkiyeye girebilse zaten kurtaracak bizi :) belki soyup'ta kaçabilir.:asd22:

000027f6b-Victoria_Beckham_6.jpg
victoria becham 1997de hoş bi bayanmış

Var mı gencolar gelişme

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt