Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
neustader i beğenmeyenler var schalke de kaç kere izlediniz bilmiyorum ama size semih serdar aziz gibiler lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dusunse bile becerebilecek yonetici yok
buna kesinlikle saygım var özellikle belirttim o yüzden sadece şu maça bakarak diye.
Adamı ilk defa izleyenler var ve bu adam bizde stoper oynayacak önlibero değilki. Eğer gol yeme sorununu çözecekse bence gelebilir hava topları ve ayağı iyi geldi bana
Dedigim gibi bu adam ancak "idare edebilecek" bir tip. Bize bundan daha fazlasi lazim mutlaka. Stoper diyorsun da stopere niye stoper olmayan bir adami alalim ben bunu anlamiyorum.
Dedigim gibi bu adam ancak "idare edebilecek" bir tip. Bize bundan daha fazlasi lazim mutlaka. Stoper diyorsun da stopere niye stoper olmayan bir adami alalim ben bunu anlamiyorum.
Su adam basimizdeyken birakin transferi insanin futbol konusasi gelmiyor...
Su mubarek Ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine su adamdan kurtarsin birisi bizi :red:
Dursun Ozbek Konuşamıyor Konuşmayı Unutuyor. - YouTube
saadettin saranı Galatasaraylı yapalım,o olsun başkanOzbek Tursusu gitse bile yerine kim gelecek? Birde o dert var...
Camiada dogru duzgun adam yok. En iyisi Amerikalilar falan satin alsin anasini satayim. Bugunler baya yatirim yapiyorlar...
saadettin saranı Galatasaraylı yapalım,o olsun başkan
Antuda feci Saadettin Saran aski var suan
Sanirim oradaydin simdi :asd22:
fenerlinin ne isi var la bu camiada. Adam ne zaman roportaj yapsa fener baskanligi icin hazirim diyor. Belli ki koyu sikeci...
O gelecegine motorolanin irz dusmani Cem Uzan reis gelsin
Türkiyeye girebilse zaten kurtaracak bizibelki soyup'ta kaçabilir.:asd22:
Valla kolaysa soysun. Soyulacak birsey mi kaldi![]()
Var mı gencolar gelişme
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi