Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rus stoperle, Koray Semih Balta avrupada olmayan bir takım için gayet yeterli, şeyşu 3 milyon e felan satılsa süper olur.
Linnes Sabri sağ bek
Telles Carol sol bek için defans hattı yeterli

Orta sahada, Melonun yerine Song gelirse harika olur.
Bruma döndü, sinan gibi bir oyuncu kazandık Engin ve Emrah da imza attı gözüyle bakıyorum...

Yasin ve Donku gönderip Ereni alabilirsek harika olur.

Göbek için Bilal, selçuk,Song ce Cemailli gayet yeterli,

Kanatlarda bruma sinan Poldi, yedekte engin ve emrah gelir,

S10 zaten yerinde sabit,

Forvete o Dembele denilen çoçuk ile eren alabilirsek gayete harika bir takımımız olur.

Avrupada yoksun zaten, Türkiye ligi içinde kadron güzel iş hocada bitiyor, Hiç riske girmeyip, olabilirse terim olmazsa daumu getirip yoluna bakcasın.

şu 5 6 transfer maliyeti 15 milyone u geçmez bile zaten eren hariç hepsi, bonservizsiz. Erene'de 2 3 oyuncu +1 2 milyone gayete bitebilir bir transfer.
çok mantıklı şeyler yazmışsın bu yüzden birçoğu olmayacak çünkü başımızda özbek kardeşler var.

çok mantıklı şeyler yazmışsın bu yüzden birçoğu olmayacak çünkü başımızda özbek kardeşler var.

Aslında becerebilirse kadro tam dursunluk, avrupada çilek felan beklemiyoruz, bonservisiz oyunculara imza attıracak ve çöpleri temizleyecek,

Emrah Engin koşa koşa gelir,

Rus Stoper her gün manşet umarım bütün gazeteler hergün yalan haber atmıyorlarsa belli bir şekilde görüşülüyordur,
Song keza öyle,
genç olduğu için dembelede zorlanılabilir,
Eren içinde, yasin donk hatta olcan kasımpaşa için harika oyuncular yok diyeceklerini sanmıyorum,

Hocada terimde zorlanıyorsan, bence flores felan hiç riske girmeye gerek yok daumu getir koy disiplinli türkiyeyi biliyor tecbureli hatta kaşarda birde hoca şampiyon bile olmasan, hem diğer sene için mali durum düzeltir hemde en kötü ilk 3 de olup avrupaya gidersin.

Futbol zekayla ne alakasi var??? Biraz objektif olsan dedigimi anlarsin, hangi takimda gorulmus bir yeni teknik adamin gelipte takimin kaptanini yedek birakmasi, neyin kafasini yasiyon? Bende selcuk'un yerine transfer isterim, ama selcuk'un yeri garanti oldugunu hala ogrenemediysen yazik, selcuk'u yedek kulubesinde sen daha cok beklersin.
Takım kaptanı farklı olur futbol oynaması farklı olur.Selçuku yedekleyebilecek bir yetenek alırsak neden yedek olmasın Çiftçi bey.

Yeni konuda yerimizi alalım. İnşallah çok hayırlı transferler yaparız.

songu alamiyorsalar walace si alsinlar gremioda oynuyor.
bu cocugun gelecegi var daha 19 yasinda brezilya milli takimda oynamaya basliyor.

Dursunun hic bir sözüne inanmiyorum ama Alp Yalman göreve geldigine göre birseyler yapar gibi geliyor bana, bütce yoksa heralde Transfer icin ugrasmazdi

Gelecek ilk alıntıda öncelikle neden Sinan yerine Bruma sorusunu bekliyordum ama Telles'e cevap vereyim, Carole'ü de beğeniyorum Telles'i de. Aslında seçim yapmakta inanılmaz zorlanıyorum diyebilirim. Zaten sezon içerisinde form durumları, kart cezaları, sakatlıklar yaşanabildiğinden tercih yapmak daha kolay olacak ama aynı form seviyesindeki Telles ve Carole'den Telles %50.1 olarak çok az daha ağır basıyor bende çünkü oyun stili olarak Telles gibi oyuncuları izlemekten daha çok zevk alıyorum. Ama dediğim gibi Carole oynasa da olur onu da beğeniyorum.

Selçuk konusunda haklısın. Selçuk'un kesik yemeyeceğini ben de biliyorum ama benim olmasını istediğim bu. Allah hiçbir oyuncuya vermesin ama belki Selçuk sakatlanırsa ve dönene kadar Dzemaili-Song ikilisi iyi uyum sağlarsa Selçuk formayı geri alamayabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sinan'ın bitiriciliği Bruma'dan çok çok.üstün,şu aşamada Sinan oynar,brn Carole ve Telles in arkalı önlü aynı anda oynaması taraftarıyım tabi sağlam bir sol açık gelmeyecekse ya da orada Poldi oynamayacaksa

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dembele falan gelmez zatende, Dzeko haberleride kesildi birden. Ne zaman rota tekrar Rodellega ya döndü haberleri çıkacak onu merak ediyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün akşam çıktı zaten bu haber,Aspor da:)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit mevzusu doğruysa allah belasını versin sözleşme yapanın

hamitle 2+1 yillik kontrat hususunda mutabakata varilmis.ho

Seneye aklımdaki kadro

Muslera
Linnes neudstaider chddjou carole
A.song selçuk
Sinan sneijder podolski
Dembele

Muhtemelende böyle olucak

Alex Song
53244c3585f6f_460105545.jpg

Song transferinden yolun büyük bölümü geçildi diyebiliriz.
Yeni T.D. sonrası açıklama olacak. Niye ?
T.D. in haberi olmadan transfer oldu algısı oluşmasının önüne geçmek icin. Yeni T.D. aşırı karşı yahut son dakika pürüzler çıkmaz ise bu transfer gerçekleşir. Galatasaray hakkında olumlu referans veren amcası Rigobert ın de payını unutmamalıyız. [= 85%]

Mousa Dembélé
Moussa-Dembele-508075.jpg

Demebele ile büyük ölçüde anlaştık.
Oyuncu niyetli. Genç yaşta büyük meblağ kazanma düşüncesi GS'in teklifini lezzetli kılıyor. Rakipler in yapacağı teklifler bu transferi belirleyecek. Oyuncu ve menajerin tavrı gösteriyor ki, oyuncu icin sadece sportif hedefler kafasında olamaması. [= 60%]

© A. Ulu Özel Haber ve Analiz

Son düzenleme:
Carole ve Telles olayı aynen bu:

Carole, o çok rahat ve işini gören sevdin pantolon.
Telles ise bir numara dar gelen, pek rahat olmayan, yanlız üstünde çok seksi ve güzel gözüken pantolon.

Telles daha seksi seçim olur... brezilyalı, Inter Milan dan geliyor... yüksek meblağ vs...

Lakin Carole diyorum ben. İşgören pantolon derim. Mantık vs Kalb seçimi bir nevi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt