Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole ve Telles olayı aynen bu:

Carole, o çok rahat ve işini gören sevdin pantolon.
Telles ise bir numara dar gelen, pek rahat olmayan, yanlız üstünde çok seksi ve güzel gözüken pantolon.

Telles daha seksi seçim olur... brezilyalı, Inter Milan dan geliyor... yüksek meblağ vs...

Lakin Carole diyorum ben. İşgören pantolon derim. Mantık vs Kalb seçimi bir nevi.
ben tellesi kanat olarak düşünüyorum cünkü defansif zaafları var ofansif yönü daha kuvvetli carole ise defansif acıdan cok iyi atletik carole telles kanadı nasıl olur acaba

ben tellesi kanat olarak düşünüyorum cünkü defansif zaafları var ofansif yönü daha kuvvetli carole ise defansif acıdan cok iyi atletik carole telles kanadı nasıl olur acaba
Kreatif ve Yaratıcılık dezavantaj oluşabilir.
Avrupa da olabilir, lakin TR Liginde daha ofansif bir GS gerek.

ilk transferlerimiz Emrah Başsan,Emre Güral,Engin Bekdemir olur bence

Sneijdsrin gitme ihtimali var sneijder giderse balotelli kiralık alınsın dembele ve erende alınsın

Fantaziye gerek yok 4-4-2 yapalım

Muslera
Linnes neudstader chedjou carole
Sinan selçuk a.song podolski
Dembele balotelli

5 zenci özellikle hücum hattında iki zenci zdnci futbolcular iyidir kuvvetli ve atletik balo ve dembele ikilisi her maç 2-3 gol atarız ligde

QMBm3A.jpg
[/url][/IMG]

Forma çok yakışıyor be

Forvette en çok görmek istediğim oyuncu bu adam zenci atletik manyak deli ruh hastası herşeyi geçtim bizim taraftar sevgisiyle uçar bu adam cool tavırları falan feneve gol attıktan giblemez tavırları oyy amin inşallah hazır alabilme şansımız varken alalım şu aslanı be

Çıkan isimlere bakılırsa 2016-2017 Galatasaray

----------------------------Muslera------------------------------

-Valencia------Neustadter------Semih----Carole--

---------------------Song---------------Selcuk-----------------

--Sinan----------------------Sneijder------------Podolski-

-------------------------------Dembele----------------------------

1.Cenk
2.Sabri
3.Hakan
4.Telles
5.Bilal
6.Bruma
7.Yedek Forvet

Fatih Terim

Sneijder siz kadrolar kurmayalim lütfen.

Wesleyyyyyyy Sneijderrrr Wesleyyyy :?

S.A. hayırlı nöbetler arkadaşlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisinin İngiltere çıkarmasında ilk planda görüştükleri Moussa Dembele’yle büyük oranda anlaştıkları ifade edildi. (milliyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt