Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CkMaqqlW0AAi2sh.jpg:large

elemantor ho.

ne zaman cekılmıs bu ?

Topal samandıradaki odasını toplatmış diyorlar tinerciler alabilir

bu nestle çikolata abimize iyi diyolar lan

şimdi ultra zeki spor gazeteleri haber yapar
"Serdar Aziz 8jk için restleşti, bursa serdarı serbest bıraktı. 8jk ta serdarı serbest bırakan bursaya 5 milyon bonservis bedeli ödeyecek"

çok benzer bir haberi okumuştuk hatırlarsanız:oley:

Bizim ne zaman Welbeck gibi pırpır bir forvetimiz olacak yahu çok imreniyorum, bizim forvetlere top gelmesin diye dua ettiğimiz tiplerden sonra böyle topu alıp yardıran ve üstüne bitiren bir adamımız olsa ilah ilan edilmesi 2 hafta filan sürer galiba. Seneye nerede olacağımız bence alacağımız forvet belirleyecek.

Bizim ne zaman Welbeck gibi pırpır bir forvetimiz olacak yahu çok imreniyorum, bizim forvetlere top gelmesin diye dua ettiğimiz tiplerden sonra böyle topu alıp yardıran ve üstüne bitiren bir adamımız olsa ilah ilan edilmesi 2 hafta filan sürer galiba. Seneye nerede olacağımız bence alacağımız forvet belirleyecek.
dembele ve moussetten biri alınacak gibi

Flores reis de gelmiyor

Dembele hayırlı olsun , bitmiş bu iş

Kaynak enişte

Bence bizimkiler terim için bekliyor yoksa böyle bir salaklik olamaz 4 ayda hoca bulamamak gibi.

Yeni. Td nin ismi F ile başlıyor , daha fazla yazamam yakında açıklanır.

Neus hayırlı olsun pek beğendiğim bi oyuncu değil aslında. Önemli olan dursun stoper için mi aldı on libero için mi

vardy'i alma ihtimalleri var alırlarsa wellbeck'in ayrılma ihtimali doğacak ve alan takım çok büyük kâr edecektir.

Neustädter Bitmiş.
A.Song Bitiyor.
Demebele Belki Bitebilir.

iyi nöbetler (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt