Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler hala M. Benitez i de istermis.

Reyes, Terim zamanı gelmemişti. Şimdi de gelmesin, adamın posası çıkmış zaten. Getiripte Sinan'ın önünü kesip yazık etmesinler çocuğa.

Reyes nedir yahu futbolu bıraksın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan yine beli dönmeyen stoper almak üzereyiz kaplumbag gibi takimiz hizli oyuncular Alin lan

Benitez falan geçiniz gerek yok 2.5 benitese verceğşne koy üstüne 5 daha balotelliui al

Dembele
Balo
Neustaider
A.song
Engin bekdemir

Mevkilerine göre as ve yedekleri

Kaleci:
Muslera,cenk

Sağ bek:
Linnes,tarık

Sol bek:
Carole,telles

Stoper:
Neudstaider-chedjou,semih koray

Orta saha:
Song-selçuk,jose-dzemaili

Kanatlar:
Poldi-sinan,yasin-bruma

Forvet arkası:
Sneijder,engin bekdemir

Forvet:
Balotelli,dembele

Song ve jose orta sahası istiyorum bu sene imkansız ama bence joseyi kullanamadık biz bu sene gerektiği gibi.adama dmc çapa muamelesi yaptık resmen..22 yasında daha ve pas tekniği bilekleri yeterince gelişebilir..tabiki yanında sertlik derecesi yüksek biri olması gerekir.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Honda, Milan dan ayrilmak uzere.

Inanilmaz ya, 32 yasinda emekli adam icin Sinan'i kesen kadrolar kuruluyor. "tas gibi"ymis. Bu taraftar adam olmaz.

Dembele direk as forvet olmaz kaldıramaz baskıyı dembele gelse bile iyi bir forvet şart erwn falan olmaz gelcek olan forveti dembele örnek almalı iyi biri lazım balotelli gibi dzeko gibi

Inanilmaz ya, 32 yasinda emekli adam icin Sinan'i kesen kadrolar kuruluyor. "tas gibi"ymis. Bu taraftar adam olmaz.

Aynen öyle sinan resmen parlıyor reyese milyonlar verceğime sinanı banko 11 oynatırım dakka 65 trn sonta brumayı sokarım taş gibi kadro olur

Aslında biz de fener gibi olsak,zenginin biri 10 milyon euro verse Song-Ben Arfa-Dembele transferi olur gibi..Dolaylı yoldan 3 oyuncuya a imza parası veririz..5 milyon Ben Arfa 3 milyon Dembele 2 milyon Song
Legal yollardan yapalım desek,oteli 70 milyon euroaya satıp oradan 20 milyon euro transfere 10 milyon da kendi bütçemizden koysak mi gibi 30 milyon euro..En az 5 oyuncu alırız.
Ben zaten bu otel ve Riva satışını bir türlü anlamıyorum.Riva 5 yıl önce 150 milyon dolar getirse şimdi şimdi 200 milyon dolar getirir fakat 5 yıl önce 300 milyon olan borç neredeyse 400 milyon dolara çıktı :)

Aslında biz de fener gibi olsak,zenginin biri 10 milyon euro verse Song-Ben Arfa-Dembele transferi olur gibi..Dolaylı yoldan 3 oyuncuya a imza parası veririz..5 milyon Ben Arfa 3 milyon Dembele 2 milyon Song
Legal yollardan yapalım desek,oteli 70 milyon euroaya satıp oradan 20 milyon euro transfere 10 milyon da kendi bütçemizden koysak mi gibi 30 milyon euro..En az 5 oyuncu alırız.
Ben zaten bu otel ve Riva satışını bir türlü anlamıyorum.Riva 5 yıl önce 150 milyon dolar getirse şimdi şimdi 200 milyon dolar getirir fakat 5 yıl önce 300 milyon olan borç neredeyse 400 milyon dolara çıktı :)

Bu otelden mi bahsetiyorsun renktas?

https://www.gscimbom.com/forum/f29-...er-forumu/galatasaraya-otel-bilmecesi-142282/

5007852.jpg

Son düzenleme:
Duyumculuk oynayanlar var.Yapmayın yani komik.Bende derim bir ortasaha aldık isim veremem diye.Takımın ihtiyaçlarını bilip şu mevkiye oyuncu aldık demek meziyet mi?

Beşiktaş Glik'i alamaz dortmunda 10 milyon euroya satmadılar.

Valenciayı mourinho bırakır da oyuncunun talibi çok olur biz alabilirmiyiz bilmiyorum.Neudstadher stoper olarak geliyor sanırım.Chedjou giderse 1 stoper daha şart.Ki bence gitmeli.Daha sağlam bir stoper almalıyız.Song ve topal dan birini alacaksak ben song u tercih ederim

Bu Reyes Sneijder'in yerine düşünülüyor sanirim.

bu senekı en ıyı transfer hamit tarık donk umut olcan sabri jose ve kiralıklardan aklıma gelen sercan jemkaracan ontivero bunlardan kurtulmak olur.
Berk ismail , oğuzhan , furkan , umut , endoğan gibi kiralık gençleri altyapıya koyup iyiyse ara sıra a takımda yararlanmak .
Bruma ve alex değerlendirilmeli . Bu sene uefa yok ceza yedik mali kriz ortada başkan yönetemıyo teknık direktor hala bulunamadı bu yuzden bu sene yıldız iyi oyuncu falan zor hayal kurmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt