Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kanat Bruma+Poldi.

Sağ kanat Sinan+Torje.

Torje'nin yerine yüksek profilli bir kanat oyuncusu alsan yedek oturtamazsın, Sinan'ın önü kapanır.

diye de düşünmüş olabilir küçük bir ihtimal.

Sol kanat Bruma+Poldi.

Sağ kanat Sinan+Torje.

Torje'nin yerine yüksek profilli bir kanat oyuncusu alsan yedek oturtamazsın, Sinan'ın önü kapanır.

Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torje bitti. Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sol kanat Bruma+Poldi.

Sağ kanat Sinan+Torje.

Sol kanat Bekdemir - Yasin + Olcan + Başsan

Sağ kanat Sinan Torje + Podolski + Sabri

bence Bruma direk okutulur.

Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..

Yedek oturursa nasıl gelişecek?

Tr kupası maçlarıyla mı?

Bu kanat rotasyonu kurulursa yeter bize seneye.

Bruma, Podolski, Sinan, Torje... Kötü değil.

sizin gibi insanlar önünü kestikçe 27'sinde de kapalı kutu olur üzülmeyin.

Dembele gelirse o da forvet arkası ve kanatlarda da oynayabiliyor... Baya zenginleşir hücum hattı.

Yasin gitsin, maaşı da beğenmiyormuş zaten.

TS'de falan daha fazlasını verirler.

Olcan,Tarık,Umut,Yasin,Erayı da şu kıtlıkta itelesek birilerine.

sizin gibi insanlar önünü kestikçe 27'sinde de kapalı kutu olur üzülmeyin.
Emre mor u ve arda nın boleslav macında izlediğim yarım saatlik olayı sinanda 10 maçta göremedim..oyun tarzını savruk buluyorum ve evet büyük maçlarda derbilerde vs ne yapacağı meçhul.

Kolayı var o zaman satmayacaksın :)

Fatih hoca gelirse özellikle Bruma'dan müthiş bir çıkış bekliyorum.

Valla ben ne Bruma ne Tellesi satarım.Millet Carole falan diyor ama Tellesle rekabete girmek başka Olcanla başka ,burdan bakınca Tellesin kalması Carole büyük artı.

Emre mor u ve arda nın boleslav macında izlediğim yarım saatlik olayı sinanda 10 maçta göremedim..oyun tarzını savruk buluyorum ve evet büyük maçlarda derbilerde vs ne yapacağı meçhul.

Hocam ona bakarsan Podolski maçın 70 dakikasında oynamıyor , 10 dakika sahneye çıkıyor skor alıyor.

Astana maçı mesela örneği.

Bazı oyuncular böyledir. Kaybolup bi anda sahne alır.

Valla ben ne Bruma ne Tellesi satarım.Millet Carole falan diyor ama Tellesle rekabete girmek başka Olcanla başka ,burdan bakınca Tellesin kalması Carole büyük artı.

+. Aynen öyle. Zaten bu sezon ki en büyük handikaplardan biride rekabet ortamının olmamasıydı.

Linnes, Carole, Telles, Sinan, Bruma ve gelirse Dembele. Adam gibi hocayla uçacaklarına eminim. Yanlarında da Muslera, Selçuk, Sneijder, Podolski olacak. Daha ne istiyorsunuz birader derler adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt