- 30 Ağustos 2009
- 30.532
- 20.728
- 2.763
Yönetim derki Brumayı 6 ya okutup 1 e Torjeyi alsak 5 kara geçeriz.
Bizim mallardan tam beklenecek bir düşünce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim derki Brumayı 6 ya okutup 1 e Torjeyi alsak 5 kara geçeriz.
Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..Sol kanat Bruma+Poldi.
Sağ kanat Sinan+Torje.
Torje'nin yerine yüksek profilli bir kanat oyuncusu alsan yedek oturtamazsın, Sinan'ın önü kapanır.
diye de düşünmüş olabilir küçük bir ihtimal.
Sol kanat Bruma+Poldi.
Sağ kanat Sinan+Torje.
Torje'nin yerine yüksek profilli bir kanat oyuncusu alsan yedek oturtamazsın, Sinan'ın önü kapanır.
diye de düşünmüş olabilir küçük bir ihtimal.
Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanata iyi birini alsınlar sinan da otursun yani yedek yapacak bir şey yok..sinan hala kapalı kutu..
Sol kanat Bekdemir - Yasin + Olcan + Başsan
Sağ kanat Sinan Torje + Podolski + Sabri
bence Bruma direk okutulur.
Yazık olur o zaman.
Hele ki 4-5 m gibi bir paraya giderse.
Kiralandığı kulüp bile 7'yi fazla buldu , şuan overrated durumda 4-5 max verirler.
Emre mor u ve arda nın boleslav macında izlediğim yarım saatlik olayı sinanda 10 maçta göremedim..oyun tarzını savruk buluyorum ve evet büyük maçlarda derbilerde vs ne yapacağı meçhul.sizin gibi insanlar önünü kestikçe 27'sinde de kapalı kutu olur üzülmeyin.
Kolayı var o zaman satmayacaksın
Fatih hoca gelirse özellikle Bruma'dan müthiş bir çıkış bekliyorum.
Eleştirdiğim mantalite..Rivadan 50 milyon fazla alalım derken borç faizle birlikte 100 milyon artıyorOzaman daha cok bekleriz buna aylardir civi bile cakilmiyor :asd22:
Emre mor u ve arda nın boleslav macında izlediğim yarım saatlik olayı sinanda 10 maçta göremedim..oyun tarzını savruk buluyorum ve evet büyük maçlarda derbilerde vs ne yapacağı meçhul.
Valla ben ne Bruma ne Tellesi satarım.Millet Carole falan diyor ama Tellesle rekabete girmek başka Olcanla başka ,burdan bakınca Tellesin kalması Carole büyük artı.
Sinan'ın önüne transfer yapmak duble mallıktır net.