Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
çok sinir bozucu bir ortam daha teknik direktörümüz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komedi niyetine. İzlemiyorum bile aslında. Sesini açıp o kanalda bıraktım. Bizle ilgili birşey duyarsam izliyorum ama mübarek 10 dk konuştular bizi sonra 1,5 saat fbjk
Sent from my iPhone using Tapatalk
hiç olmadığı kadar rahatımçok sinir bozucu bir ortam daha teknik direktörümüz yok
Konuşmasalar da olur . Bu 2 dangalak konuşsa ne olur, Fenere iyi Ada'm almaları lazım diyorlar bize gelince en iyi şey transfer yapmamaları diyor . Bunlar konuşsa ne olur , fener hala zengin çaktırma ...

Aynen öyle oldu. Ramazan ramazan iyi küfür ettin yalnız
Şikeciler için şöyle oyuncu böyle oyuncu lazım. Bize gelince geçmiş kontratlar , battık öldük bittik
Seviyorum aslında böyle oluşunu. Hiç olmadı ********************* edeceğimiz kişilerin sayısı yüksek oluyor
Poldi bir koyar , Tüm Türkiye inler

Karındaş , başka haber var mı ? Nedense sana güvenesim geldi .
Sadece Taffarel ayrılırsa gelebilecek kaleci hocası konusunda bir bilgim var . Net olmadığı için yazamıyorum. Ama Alman kendisi
Yalnız benim kullandığım argo ,seninki küfür oluyor şu an

Twitterdeki kişi misin sen , hani şu radyoda çalışan Gökay adlı arkadaş ?
Hayır Ben radyoda çalışmıyorum. O haberi yapan arkadaş ayrı. ben menajerlerin sabah Florya da bulunduğunu yazdım sadece.

Sadece Taffarel ayrılırsa gelebilecek kaleci hocası konusunda bir bilgim var . Net olmadığı için yazamıyorum. Ama Alman kendisi

Ad soyad aynı da
o hesap benim zatende . radyoda çalıştığım nerden çıktı onu anlamadım.
Burada biri yazmıştı da , bir yanlış da hatırlıyor olabilirim . Senin kaynakların Nereden geliyor ?
Benim ekstra bir kaynağım yok A takım ile ilgili. Senede 1-2 bilgi gelir o kadar. Akademi ile ilgili her türlü kaynağa sahibiz ama..
içimdeki bi ses neustader yarın kap'ta diyor
bekleyip görelim![]()
gelecek sezon a takıma çıkarılacak ve teknik direktörün değerlendirmesi halinde kadroda iş yapacak potansiyelde isimler var mı ya da kaç oyuncu var
İş yapacak oyuncu mevcut ama bu isimlere bu sene hiç antrenman şansı bile sunamadık neredeyse. Önce iyi bir sene başı kampı gerekli. Tabi bu 2 ayda olacak işdeğil. aşağıdaki tempo ile çok fark var arada. Zaman tanınır ise bu yıl 3-4 isim şans bulabilir A takımda dönem deönem. Kirada dönecek arkadaşlarımızda mevcut.