Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komedi niyetine. İzlemiyorum bile aslında. Sesini açıp o kanalda bıraktım. Bizle ilgili birşey duyarsam izliyorum ama mübarek 10 dk konuştular bizi sonra 1,5 saat fbjk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konuşmasalar da olur . Bu 2 dangalak konuşsa ne olur, Fenere iyi Ada'm almaları lazım diyorlar bize gelince en iyi şey transfer yapmamaları diyor . Bunlar konuşsa ne olur , fener hala zengin çaktırma ...

Konuşmasalar da olur . Bu 2 dangalak konuşsa ne olur, Fenere iyi Ada'm almaları lazım diyorlar bize gelince en iyi şey transfer yapmamaları diyor . Bunlar konuşsa ne olur , fener hala zengin çaktırma ...

Aynen öyle oldu. Ramazan ramazan iyi küfür ettim yalnız

Şikeciler için şöyle oyuncu böyle oyuncu lazım. Bize gelince geçmiş kontratlar , battık öldük bittik

Seviyorum aslında böyle oluşunu. Hiç olmadı ********************* edeceğimiz kişilerin sayısı yüksek oluyor
Poldi bir koyar , Tüm Türkiye inler

Son düzenleme:
Aynen öyle oldu. Ramazan ramazan iyi küfür ettin yalnız

Şikeciler için şöyle oyuncu böyle oyuncu lazım. Bize gelince geçmiş kontratlar , battık öldük bittik

Seviyorum aslında böyle oluşunu. Hiç olmadı ********************* edeceğimiz kişilerin sayısı yüksek oluyor
Poldi bir koyar , Tüm Türkiye inler

Yalnız benim kullandığım argo ,seninki küfür oluyor şu an

Alp Yalman a.k.a. KFC Reis

Biat edin!!!

76535736208e476a9551fcc73dbac6c1.jpg

772b6addce7c75ddb924e36c7131e70e.jpg

Sadece Taffarel ayrılırsa gelebilecek kaleci hocası konusunda bir bilgim var . Net olmadığı için yazamıyorum. Ama Alman kendisi

Gerçek Gökay Pınar mısınız?

Soruyorum çünkü biz neler gördük bu forumda

İnandırıcı olmanız için monitörde gsc kullanırken selfie çekmeniz lazım

Benim ekstra bir kaynağım yok A takım ile ilgili. Senede 1-2 bilgi gelir o kadar. Akademi ile ilgili her türlü kaynağa sahibiz ama..

Burada biri yazmıştı da , bir yanlış da hatırlıyor olabilirim . Senin kaynakların Nereden geliyor ?

Benim ekstra bir kaynağım yok A takım ile ilgili. Senede 1-2 bilgi gelir o kadar. Akademi ile ilgili her türlü kaynağa sahibiz ama..

gelecek sezon a takıma çıkarılacak ve teknik direktörün değerlendirmesi halinde kadroda iş yapacak potansiyelde isimler var mı ya da kaç oyuncu var

İş yapacak oyuncu mevcut ama bu isimlere bu sene hiç antrenman şansı bile sunamadık neredeyse. Önce iyi bir sene başı kampı gerekli. Tabi bu 2 ayda olacak işdeğil. aşağıdaki tempo ile çok fark var arada. Zaman tanınır ise bu yıl 3-4 isim şans bulabilir A takımda dönem deönem. Kirada dönecek arkadaşlarımızda mevcut.

gelecek sezon a takıma çıkarılacak ve teknik direktörün değerlendirmesi halinde kadroda iş yapacak potansiyelde isimler var mı ya da kaç oyuncu var

İş yapacak oyuncu mevcut ama bu isimlere bu sene hiç antrenman şansı bile sunamadık neredeyse. Önce iyi bir sene başı kampı gerekli. Tabi bu 2 ayda olacak işdeğil. aşağıdaki tempo ile çok fark var arada. Zaman tanınır ise bu yıl 3-4 isim şans bulabilir A takımda dönem deönem. Kirada dönecek arkadaşlarımızda mevcut.

Yavuzhan'ı merak ediyorum mesela...bir de Birhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt