Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslerayı nasıl mal ettik büyük başarı valla

Beyler umarim Song ve Dembele olur. KFC Reis'e guveniyorum...

Gaston Ramirez'ide alalim anasini satayim. Bedava sirke baldan tatli. Almasina alalimda Poldiyi nereye koyacagiz?

Forman cuma namazını kaçta kılıyor acaba merak ettim

Beyler umarim Song ve Dembele olur. KFC Reis'e guveniyorum...

Gaston Ramirez'ide alalim anasini satayim. Bedava sirke baldan tatli. Almasina alalimda Poldiyi nereye koyacagiz?
Poldi kanatta verimsiz ve pasif kaliyor , son maclarda'da gordugumuz gibi forvette daha yararli. Ramirezi som kanata cekip forvet hattini podolski ve dembeleden kurmak lazim

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Muslera
Linnes Denayer Neustadter Carole
Song Selçuk
Podolski Sneijder Bruma
Dembele

Gibi gözüküyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alp yalman :asd:

screen-shot-2015-05-01-at-2-20-53-pm.png

Şu maxi pereira yı nasıl kaçırdık ya

Bu arada
Rincon
Penaranda

Çok çok iyi oynuyorlar

ramires uruguay yenik durumda olmasına rağmen iyi maç çıkarıyor. bedava adam zaten musleranın 2 çift sözüne bağlı sabah başlasın...dembele ramires song neustadter 3ü boş song da boşta gibi bir şey tamam da bunlarla sözleşme imzalayınca bizim yine takımın yıllık maaş bilançosu şişiyor. gerçekçi olmak gerekirse bunların maliyyetlerini karşılamak için dzemailinin 100 % tak;m bulması gerek. bu seneki gibi maaşının çoğunu bizim vereceğimiz şekilde değil ama.. ve bruma ve tellesten en az birinin 7-8 milyon euroya satılması lazım. ki benim burada satılması gereken oyuncu tercihim telles olurdu

Penaranda daha 19 yasında granadada oynuyor inanılmaz bir topla süratı var

1456559_Galatasaray_SK.jpg

Beyler Gaston Ramirezli kadro yapmaya calistim valla isin icinden cikamadim. Yer bulamadim daha dogrusu. Gaston Ramirez'in oynayabilmesi icin cok garip formasyonlar denememiz lazim. Isi iyice arap saci etmeye gerek yok...

Ya Poldi as forvetimiz olacak yada Gastonu hic almayacagiz. Bana kalsa alalim ama yedekte takilsin. Rekabeti artirir hemde yasi genc

watford seneye layun peneranda kanadı ile rakipleri dürtecek

tabi ilerde de amrabat :asd:

edit: porto layunun bonservisi almış

Son düzenleme:
Sanirim Altin portakali unuttun :D

Sneijder varken kanatli 442 oynamamiz imkansiz
Hayir 4 2 3 1 seklinde

----------poldi/dembele---------
ramirez - wes - bruma/gumus
-----------song-xelcuk-------

Aslinda topal ve song ayni anda alip selcuki kesebilsek veyahut cine gonderebilsek takim daha tas oljr ama mecburiyetten selcuk yaziyorum

Bu sekilde ofansif iyi oldugumuz gibi topal ve song orta sahada oldugu vakit , gecilmesi zor bir orta sahamiz olur. Defansada takviyeler bekliyorum

Ozaman takimiz mukemmel olur iste

Son düzenleme:
Uruguay ın hocası tam amele
2 ön libero kanatsız çıkmış suarez oyuna girmek için çıldırıyor takımın taktiği yok sadece şişiriyorlar bizde burda riekerink i beğenmiyoruz

Hakettiler ama yazık oldu venezuela ise çok topçu sattırır takımlarına penaranda vizcarrondo rondon martinez rincon hepsi harika oynuyorlar

Hayir 4 2 3 1 seklinde

----------poldi/dembele---------
ramirez - wes - bruma/gumus
-----------song-xelcuk-------

Aslinda topal ve song ayni anda alip selcuki kesebilsek veyahut cine gonderebilsek takim daha tas oljr ama mecburiyetten selcuk yaziyorum

Bu sekilde ofansif iyi oldugumuz gibi topal ve song orta sahada oldugu vakit , gecilmesi zor bir orta sahamiz olur. Defansada takviyeler bekliyorum

Ozaman takimiz mukemmel olur iste

Ama iste hepsini bir arada oynatamazsin. Gaston , BRuma falan yedek olmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt