Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diziliş ve ilk 11 farazi. Bence oldu ama saha içinde herkese özel bir şeyler olmalı. Planlı oyun gerekli bu kadronun başarılı olabilmesi için, kompakt bir takım olmak şart, etc.Kadro olmamış.
Poldi kanatta verimsiz ve pasif kaliyor , son maclarda'da gordugumuz gibi forvette daha yararli. Ramirezi som kanata cekip forvet hattini podolski ve dembeleden kurmak lazimBeyler umarim Song ve Dembele olur. KFC Reis'e guveniyorum...
Gaston Ramirez'ide alalim anasini satayim. Bedava sirke baldan tatli. Almasina alalimda Poldiyi nereye koyacagiz?
Beyler umarim Song ve Dembele olur. KFC Reis'e guveniyorum...
Gaston Ramirez'ide alalim anasini satayim. Bedava sirke baldan tatli. Almasina alalimda Poldiyi nereye koyacagiz?
Poldi kanatta verimsiz ve pasif kaliyor , son maclarda'da gordugumuz gibi forvette daha yararli. Ramirezi som kanata cekip forvet hattini podolski ve dembeleden kurmak lazim
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Hayir 4 2 3 1 seklindeSanirim Altin portakali unuttun
Sneijder varken kanatli 442 oynamamiz imkansiz
Hayir 4 2 3 1 seklinde
----------poldi/dembele---------
ramirez - wes - bruma/gumus
-----------song-xelcuk-------
Aslinda topal ve song ayni anda alip selcuki kesebilsek veyahut cine gonderebilsek takim daha tas oljr ama mecburiyetten selcuk yaziyorum
Bu sekilde ofansif iyi oldugumuz gibi topal ve song orta sahada oldugu vakit , gecilmesi zor bir orta sahamiz olur. Defansada takviyeler bekliyorum
Ozaman takimiz mukemmel olur iste
Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk