Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama iste hepsini bir arada oynatamazsin. Gaston , BRuma falan yedek olmasi lazim
Keske en buyuk sikintimiz o olsa renkdas ,ben boyle kadro kurarak kendi kendimi kandiriyorum yolun sonru tekrar emre gural ve emrah bassanlar olacak dursun baskanimizla

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Maxi pereira leş oğlu leş sabriden Nefret ederim ama açık ve net sabri göbekli haliyle bile daha iyi pereira totosunu bile kaldiramiyo bitik durumda

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hey gidi ramirez zamanında 12-13 lira para istiyorlardı şimdi bedelsiz alınabiliyor denemekte fayda iyi adam kendisi.

Aynen. Bedava Ramirezi alıp çöplere tekmeyi bassak kar bile ediyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan hayırlı mğbarek gün song bi açıklansa allah derim valla

bruma_antalya_maci_13092013_b.jpg

Bakalim bruma'ya sans verilecek mi

sabriye verilir

Yanlız daha 6 ay evvel Bayern Münih Dembélé için 2 Scout göndermiş.
Fulham diyor ki : Dembélé hem hızlı hem bu hız ve tekniğe rağmen güçlü. Kim istemez ki böyle bir oyuncu yu. Maalesef bedava ya gidecek bu yaz..."

Bu çocuk da çok iş var.
Bizim ST bölgesini 5 yıl götürür ve illerde min. 20min satarız.

Yanlız daha 6 ay evvel Bayern Münih Dembélé için 2 Scout göndermiş.
Fulham diyor ki : Dembélé hem hızlı hem bu hız ve tekniğe rağmen güçlü. Kim istemez ki böyle bir oyuncu yu. Maalesef bedava ya gidecek bu yaz..."

Bu çocuk da çok iş var.
Bizim ST bölgesini 5 yıl götürür ve illerde min. 20min satarız.

bu amatör yöneticiler varken hiçbir oyuncumuzu 20 milyon euroya satamayız(çin hariç)

Neustädter - Denayer

Bence sağlam olur da... bir lider eksikliği hissedilir. Kim ayarlar geri 4lüyü...kim ayarı çeker Beklere :D

beyler umudunuzu alcakda tutun bu vasat yönetim bi bok yapmaz.
dembele konusunda masadan kalktik deniyor fanatik vermis inanmicam dicem ates olmayan yerdendende duman cikmaz. senin lüksünmü aptallar bedava oyuncu fiyat arttiriyor diye masadan kalkiyorsun. emre moru almadin zamaninda adami simdi 20 30a verince agzi acik izliceksin sapsal yönetim!

--------------A. Song
Sinan ---Sneijder--- Bruma
------Dembélé Podolski

4-1-3-2 Benfica Style.
Aslantepe Ev Maç Diziliş.

:D

Sneijder'i gönderecek Dursun Özbek eğer Fatih Terim gerçekten gelmeyi düşünüyorsa Sneijder'i karalama kampanyaları başlar....
Emin olun Fatih Hoca gelirse Sneijder gider,hoca kindardır.

Gaston Ramirez haberleri çoğalacak bugün akşam dan itibaren (:

Sneijder'i gönderecek Dursun Özbek eğer Fatih Terim gerçekten gelmeyi düşünüyorsa Sneijder'i karalama kampanyaları başlar....
Emin olun Fatih Hoca gelirse Sneijder gider,hoca kindardır.

parator gitsin floransaya spaghetti yesin, ordan milanoya ucup reklamlarda dansozluk yapsin

ama bizde isi yok

-----------Muslera
Linnes Škrtel Denayer Carole
--------A.Song G.Ramirez
Sinan Sneijder Podolski/B.
-------------Dembélé

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt