Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene bu zamanlar gignac konoplyanka Maxi pereira bitti geliyor haberleri vardı ismi geçip gelen sadece Podolski oldu onuda taraftar zoruyla aldılar ondan beklentiyi düşük tutun

Bunlar brumayı satıp Reyes ya da torje alacak bakın görün .

Sent from my iPhone using Tapatalk

psv inşallah brumayı alır 8m
telles de belki bir takıma gider 5m

16/17 Gala Edition

--------------------Muslera------------
Linnes---Neustädter---Mexes---Telles
-----------------Kranevitter*----------
Bruma -----Song--------Selçuk-----Sinan
--------------------Zardes-----------

*= Atlético Kranevitter'i kiralamak istiyormuş, biz de ilgileniyormuşuz sanırım.

Subs;

Cenk
Hakan
Carole
Sabri :crushed:
Podolski
Yerli forvet
Altyapıdan bir oyuncu

Monaco, Bruma'yı transfer etmek için Galatasaray ile görüşüyor. Galatasaray, 8 M € bonservis istiyor. (Foot Mercato)

Psv'den de teklif bekleniyormus NTV Spor'a gore. Iki takim'da bruma'nin gelismesi icin dogru tercihler, oraya gidip 2-3 sene parladiktan sonra televizyon'da bruma'yi elestirenlerin yuz ifadelerini cok merak ediyorum. Yetenekli oldugunu fatih hoca doneminde zaten gorduk, kotu bir sakatlik yasadi ve sonra italyanlar adami dogru duzgun oynatmadilar.

Zaten bizde genc oyuncular gelismez, bizim lig'e sadece 30+'lik yildizlar gelir malesef, genc oyunculari yetistiremiyoruz bide yonetemiyoruz, 1-2 kotu mac sonrasi yedek kulubesinde goruyoruz... Iste bu yuzden Fatih hoca'nin gelmesini istiyorum, genclere sans veriyor, önlerini aciyor... Hayirlisi, bruma giderse ben arfa-feghouli seviyesinde kanat kesinlikle gelmesi lazim, visca'yi torje'yi falan geciniz.

Son düzenleme:
PSV, Bruma'yı kadrolarında görmek istediklerini iletti ancak henüz yazılı olarak bir teklif yapmadı. (NTV Spor)

en yetenekli topcularimizi gönderelim tabii

bu arkadaş arada duyumlar veriyor
eğer bu gerçekleşirse cok yazık olur ramires falan bizde olmaz

Levent Gültekin ‏@elmonumental83 8 sn.8 saniye önce
Arkadaşlar az önce Sneijder hakkında yazdıklarım duyumdu olur olmaz bilemem! Sneijder satılacak ondan gelen parayla Topal ve Gaston alınacak

Neustädter - Denayer

Bence sağlam olur da... bir lider eksikliği hissedilir. Kim ayarlar geri 4lüyü...kim ayarı çeker Beklere :D
Bence Neustadter yerine böyle dediğin gibi kabadayı bir stoper lazım rakiple kavga edecek kademe almayan adamı azarlıcak bildiğin bize Wes Morgan tarzı bi adam lazım

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl bir haber allah aşkına cuma cuma

​Liverpool have reportedly offered winger Lazar Markovic to Galatasaray for £20m.

Turkish website ​Fotospor claims that club is interested in signing the Liverpool man, who spent the season on loan with rivals Fenerbahce.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Fotospor? O yeah...!

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma satılacaksa en az 13-14 m €'ya satılmalı. Yoksa kalsın takımda. Ne çok seviyoruz zarara satmayı.

Şu cocuklar kadar mutlu olsak baska ne isteriz be.
69d0a85fbd0052b0fab9ac07736e3a99.jpg

Ramirez iyi oyuncudur da elinde Sneijder gibi bir oyuncu varken onu satip Ramirez'i almak neyin kafasi?

Sneijder'i satmak yürek ister, yiyorsa satsinlar.

Şampiyonluk rakiplerinden 30puan yiyen bir takımsın,ilk 11'ine 5 tane kaliteli yabancı alman lazım tık yok,teknik direktör yok,ismi geçen isimlerden dembele hariç beni heyecanlandıran isim yok,şampiyon olursun olursun ama taraftarı heyecanlandırıcak topçu lazım topçuu nasıl forma satmayı düşünüyosunuz,takım enkaz alooo enkaz bala türkiye kupası kazanıldı diye başarılı saymayın kendinizi şerefsiz yönetim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt