Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco, Bruma'yı transfer etmek için Galatasaray ile görüşüyor. Galatasaray, 8 M € bonservis istiyor. (Foot Mercato)

Psv'den de teklif bekleniyormus NTV Spor'a gore. Iki takim'da bruma'nin gelismesi icin dogru tercihler, oraya gidip 2-3 sene parladiktan sonra televizyon'da bruma'yi elestirenlerin yuz ifadelerini cok merak ediyorum. Yetenekli oldugunu fatih hoca doneminde zaten gorduk, kotu bir sakatlik yasadi ve sonra italyanlar adami dogru duzgun oynatmadilar.

Zaten bizde genc oyuncular gelismez, bizim lig'e sadece 30+'lik yildizlar gelir malesef, genc oyunculari yetistiremiyoruz bide yonetemiyoruz, 1-2 kotu mac sonrasi yedek kulubesinde goruyoruz... Iste bu yuzden Fatih hoca'nin gelmesini istiyorum, genclere sans veriyor, önlerini aciyor... Hayirlisi, bruma giderse ben arfa-feghouli seviyesinde kanat kesinlikle gelmesi lazim, visca'yi torje'yi falan geciniz.

İspanyollar oynatmadi Bruma Sociedad'a gitmişti.

Wesleyi satmak ne demek yahu..elimizde o kadar saçma sapan adam varken neden wesley

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bunlar linnesi falan da satacak yerli ağırlıklı olacağız

bruma bize kiralik gelmisti saniyorum bende.

neyse para yapabilicegimiz bir tane oyuncumuz var.

Hazır Sneijderi satıyorken Podolski Ve Muslerayı da satalım , satın su kulübü bi sermayeye yeter ya. Klasik herşeyi bildiğini sanan Türk yöneticileri gına getirdi

Sürekli satılmalı mı denilen adamlara bak Sneijder Podolski Muslera Bruma Telles Dzemaili..

Nerde abi Donk nerde Tarık nerde Umut nerde hatta Olcan Semih nerde ne oynadılar ne fayda sağladılar sana?

Uluslarası kulübüz diyoruz da yabancı futbolcu var yabancı td var başkan neden yabancı değil arkadaş..yönetim de yabancı olsun..acilen kulübün muhafazakar yapıdan kurtulup globalleşmesi lazım..yoksa burda her sene aynı terane.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topal gelirse öpüp başımıza koyacak kadar düştük bu yönetimle:38573:

Takım ileri değil geri gidicek ben kendimi buna hazırladım.

sneijder gidiyosa ben arfa veya ziyechin gelmesi şart yada 4-4-2 ye de dönülebilir orta sahamızın demir gibi olması lazım oda selcuk oldukca zor

adamlar sneijderi gönderiyor çapsızlıktan diğerleri de dembele ben arfa falan yazıyor! ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Wesley falan satilmaz...

Medya masallah hep iyi oyuncularimizi satiyor. Olanlar , tariklardan tik yok. Herseye inanmayin. Bariz sekilde medya Sneijderin ustune oynuyor

Sanirim buralarda gecen sene ki gibi alev alacak yine :D

Yalniz Sneijder stailirsa feci seyler olabilir

Mehmet Çiftçi: İspanya'da yaşı küçük kızlarla ilişkiye girdiği iddia edilen futbolculardan 2'nin ismi yayınlandı. De Gea ve Munain [DHA]

vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt