Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hergün songla sona gelindi haberi yapılıyor. Ne sonmuş be arkadsş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topal da bjkyle anlaşmış. Topalı stoper oynatır bunlar.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservisi elinde olan Moussa Dembele, sarı-kırmızılı yöneticilerin 1.9 M €'luk teklifine "Evet" dedi. (A Spor)

Sürekli yalan peşindeler. Böyle leş bir yönetim görmedim arkadaş.

Devre arası 14 m €'luk teklif reddedilmişti yanılmıyorsam.

Giderse birkaç ayda zarar = 6,5 m €.

O teklifi reddediyorsan serbest kalma bedelini kontrattan kaldırman gerekirdi.

Son düzenleme:
Bu kadar beceriksizlik görülmemiştir herhalde, Alp Yalman geldi diye sevinmiştim ama yok, tamam para yok, uefada yokuz, 40 küsür oyuncu var felan bu sene senden kimse yıldız transferi beklemiyor sadece melonun yerine song onuda bu sene gördük ligi 6. bitirdik o yüzden önemli orası.

Rus Stoper al şeyşu 3 milyone gönder,
Song hemen kirala,
Eren+Dembele,

Eren için , yasin olcan donk felan takasa kullan + bir miktar para

Emrah Başsan + Engin veya Troje

tamam bitti gitti hem Song ve dembele ve Bruma ile taraftar bu sene de heyecan içinde geçirir takımı merak eder yetenekli genç oyuncular olunca, zaten Muslera S10 Poldi gibi adamlar var.

Td: daum fazla para istemez disiplinli ve türkiye ligini çok iyi biliyoruz Yardımcısını yap şuanki adamı mis gibi takım şampiyon olmasan dahi ilk 3 de olur avrupaya gidersin mali durumuda düzeltirsin...

Bilmiyorum bize mi çok kolay geliyor, 6 aydır stoper dmc forvet diye takım ağladı, 3 aydır td sorunun var kusura bakmayın öyle oturmayla birşey olmuyor. Hem ben dursun özbek ben Galatasarayın başkanıyım diyeceksin hemde taraftarla zıtlaşacaksın sonra yeni sezon süper olacak güzel olacak diyeceksin Dortmunt Sevilla gibi takımlar transferlerini bitirdi, alacaklarını hemen alacaksın ki nasıl planlı iş yaptğınızı bu taraftar görsün ama hala yerlerinde sayıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt