Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.043
- 1.400
- 813
Selam beyler, mesajlarım onay sürecinde sürekli.
Ne zaman onaysız mesaj atabileceğim?
Ne zaman onaysız mesaj atabileceğim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o adam gelmeyecek'ki zaten![]()
Bütün sene stoper oynayıp , belki de daha önce en fazla beraber bi iki maça çıktığı adamlarla İngiltere gibi bi takıma karşı önlibero da oynayan adamı sadece şu maça göre yorumlayıp Donk gibi falan diye yorumlayan varsa lütfen bu gönderiyi alıntılasın bir daha futbol muhabbeti yapmak istemiyorum
Ne alaka. Adamin orijinal pozisyonu ön libero.
Bu adam zaten böyle, yok tüm sene stoper oynamis yok yeni takim falan filan bunlar mazaret. Kac defa yazdik burada. DÜMDÜZ bir adam, al gülüm ver gülüm, bir nevi Selcuk gibi bu konuda, hatta ondan bile daha garantici olabilir.
Bütün forum gelmesin dediği için çok istekliyim şuan ben.
Alex Song ' u hangi vaatler ile Galatasaraya getirmeyi düşünüyorsunuz.? Türkiye Kupasına direk katılacagınızı söyleyin) @GalatasaraySK
:red:
bu beşiktaşlılılar beni sinir ediyo
Ne alaka. Adamin orijinal pozisyonu ön libero.
Bu adam zaten böyle, yok tüm sene stoper oynamis yok yeni takim falan filan bunlar mazaret. Kac defa yazdik burada. DÜMDÜZ bir adam, al gülüm ver gülüm, bir nevi Selcuk gibi bu konuda, hatta ondan bile daha garantici olabilir.
ya takmıyorum da bu kargaları ama küçümsemek de gelmiyo içimden artık.olmasalar daha iyi sankiAgustos'ta size kara kobrayi salsin diye getiriyoruz.
Alex Song ' u hangi vaatler ile Galatasaraya getirmeyi düşünüyorsunuz.? Türkiye Kupasına direk katılacagınızı söyleyin) @GalatasaraySK
:red:
bu beşiktaşlılılar beni sinir ediyo
gündemlerinde imiş ama alamazlarTrabzonspor, Galatasaray'dan önce oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. 19 yaşındaki Fransız oyuncunun ise her iki takıma da olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği ancak bir çok kulübün kendisiyle ilgilendiğini belirttiği öğrenildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da, Dembele'yi uzun süredir takip ettiklerini ve transfer listesinde yer alan bir isim olduğunu açıkladı.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Melo Galatasaray'a dönmek, Galatasaray ise Alex Song'u istiyor. (Lig TV)
İkisi de gelsin selcuku postalalim
Bunu düşünebilecek yönetici yok..