Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Song ' u hangi vaatler ile Galatasaraya getirmeyi düşünüyorsunuz.? Türkiye Kupasına direk katılacagınızı söyleyin :)) @GalatasaraySK

• bu beşiktaşlılılar beni sinir ediyo
:red:
Şımardılar
4. Hafta derbide vurur rüyadan uyandırırız
Bide barçalı dortmund lu grup istiyorlar ya
Ordan da bi 6 şar yer şerefli 3.lüğe geri dönerler

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün Romanya'da ki sol stoperi acayip beğendim Grogori mi neydi öyle bişey. Bugün de Skterl'in partneri 4 numara baya iyidi. Stoper bakacaklara tavsiye öncelik sol stoper olmasi veya sol ayaklı olmasi gerekiyor. Kaç yıldır bunun eksikliğini yaşıyoruz.

Bana göre Semih'in gelişiminin durmasının en büyük sebeplerinden biri de Chedjou geldikten sonra sol stoper oynatılması. Çünkü semih adam karşılarken sağ tarafını açarak karşılardı ve böylece adam topu kanatlara doğru sürerdi. Çocuğu attık sol stopere solunu açıp karşıla dedik adamları her gelen adam geçti Semih'i... Bu konu uzun mesele ama özet geçmek gerekirse bu bence çok kritikti yazık oldu.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş aynen ya aklımı okudun resmen

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

esra hanım hakkında ileri geri konusanlar bu saatten sonra benımle ahbablık yapamaz. bjklı olsada iyi bi insan

Forumdaki bu tahammülsüzlük nedir ya

Farklılıklara saygınız olsun biraz

Bu maçta orta saha mi oynadi Neustader. Herif yalama olmuş iyice. Ben doğru dürüst izlemediğim için birşey diyemeyecem ama dediğiniz gibi ağirsa orta saha değil defans oynamali. Schalke bile oraya koymuş adami.

Orta saha oynadi. Aga demistim sana Schalke zorunluktan defansa koydu, stoper yoktu ellerinde.

Orta saha oynadi. Aga demistim sana Schalke zorunluktan defansa koydu, stoper yoktu ellerinde.

Orta sahaya hareketli adam lazim. 2. bir Selçuk'u çekemem kardeşim. Topu aldi mi g.tü alev tutuşmuş gibi ileri doğru yönlenecek adam lazim bize.

Bunu defans düşünüyor bunlar. Topal'in defans oynamasi gibi. Sneijderi gönderilmek istenmesi filan. Fatih Terim mi geliyor acep ne oluyor.

Amerika Birleşik Devletlerindeki Boby Wood iyi bir oyuncu gibi geldi. Denenemez mi ? Gayet akar bizim kanatlarda bence.

bugün de gelisme olmaz

iyi geceler

01_1EJDV.jpg

Yarın da Türkiye-Hırvatistan çatışması olacakmış diyorlar. Gerçekleşirse:

İngiltere - Rusya
Kuzey İrlanda - Polonya
Türkiye - Hırvatistan taraftarları çatışmış olacak, turnuvanın konseptini değiştirdiler resmen.
:red:

Aziz bizim baskan olsaydi iki gunde postalardik diyoruz hep ama dursun resmen azizleşti adam piskin piskin hayal kurmayın ulan diyip dalga geciyor bizle.Bizse hala hayal kurmaya devam edip kahrolası dursundan biseyler yapmasini bekliyoruz,tekmeyi basamiyoruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır neyi bekliyon be adam neyi yani hoca için neyi bekliyon
Ya buna Terim bekle dedi ondan bekliyor yada yaraftar alıstı artık diyor bunun amacı basarı falan değil ben borcları sileyim amacındamı ne delirttin bizi be.

Son düzenleme:
Aziz bizim baskan olsaydi iki gunde postalardik diyoruz hep ama dursun resmen azizleşti adam piskin piskin hayal kurmayın ulan diyip dalga geciyor bizle.Bizse hala hayal kurmaya devam edip kahrolası dursundan biseyler yapmasini bekliyoruz,tekmeyi basamiyoruz

Cjng1oHXAAAMaeB.jpg

Yarın 2 takımın kongresi olsa aziz ceketi ile yine başkan seçilir. Dursun kongrede seçilme şansı 0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt