Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim gelirse başarılı olur olmaz orası bilinmez ama en mantıklısı bu saatten sonra fatih hoca nın gelmesidir.şimdiye kadar hiç bir hoca ile anlaşılmamış olması da bence gs ye geleceğinin en büyük kanıtı herhalde.aynı gökhan gönül bjk olayı gibi oda bjk ile anlaştı ama işi yokuşa sürüp durdu f.b ile bence.

bruma yı kesinlikle göndermeyeceğini düşünüyorum fatih hocanın gelirse zira fatih hoca gönderilene kadar ki bruma ile gerisindeki bruma nın farkı inanılmaz boyutta.en azından yeniden bir görmek isteyecektir bruma yı bence.tek korkum umut kalsın ben adam ederim saçmalığına girebilir hoca aynı şekilde hamit de kalsın diyebilir sağlam hamit her zaman işimize yarar gibi bir düşünce içinde olabilir.umarım bu hataları yapmaz gelirse.dzemaili bence hiç bir büyük takımda oynayabilecek birisi değil maç içinde 1-2 poziyon dışında oyun içinde yokları oynuyor hep.inşallah çok ii bir turnuva çıkartırda taliplisi çıkar en azından maaşından kurtuluruz.donk u falan isteyen olacağını sanmıyorum bu saatten sonra.çin den bile isteyeni çıkarmı zor bence.bu takımın sorunu defans hattı aslında en başta ne chedjou ne denayer gs defansı için çok yumuşak kalıyorlar.bize 1.öncelikli eski tabirle bildiğin kazma adam geçirmeyen bir stoper yanına da ayağı düzgün nerde duracağını bilen bir stoper lazım.aslında bjk nin almaya çalıştığı alınabilirmi bilmiyorum kamil glik ve romanya daki chiricles 2li si bize lazım olan 2 li aslında ama bonservis vs ile zor iş o iş.bu taraftar selçuk inan ın değerini sanırım ancak futbolu bıraktığında anlayacak zira şimdiye kadar anlamamışlar sa bu saatten sonra anlatmak zaten zor.bir sözde sabriye benimde gençliğim sabriyi izlemek le geçtiş saç baş yolduk resmen ama linnes bile sabriden bir gömlek geride defansif olarak linnes daha çok yol almalı keza gökhan gönüllerin falan 2.7 istediği bir yerde 1 e sabri oynayacaksa bence tabii ki kalmalı.

Alex Song Galatasaray ile 3+1 anlaşma imzalamaya yakın. Her sezona 1.5 milyon euro..

çeviri bu

Eto dembele Song ne güzel olur aslında ama dursun işte

Sent from my iPhone using Tapatalk

[h=1]El Jefe[/h][h=2]@SoyElJefe17[/h]
Alex Song Barca'da 4 milyona oynuyormuş. Biz 1.5'a anlaşmışız ve bonservissiz gidebilir denmiş
Alex Song, Robert Fernandez ile özgürlüğünü alabilmek için görüşecekmiş.

Tweetcilere gore Song gelmeye ikna olmus ama Barca ile henuz anlasma yok deniyor. Insallah icine etmezler de Song u alirlar.

alex song diaby yaya toure wenger bu 3 adamı cıkaran bulan adam

en şanslıları yaya en şanssızları diaby oldu

song ise barcaya gittige sezona kadar harika top oynadı öyle yumusak bir önliberoda degildir dursun gibi biri varken ben ihtmal vermiyorum song a

song kontratı feshetmeye çalışyomuş.fernandez diye bi adamla görüşcekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt