Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkede forma giyen beklerim hiçbiri bi Srna etmez her takımda oynar dedikleri Gökhan Gönülle Srna arasında dağlar var

agalar song barcadan 4 alıyosa bunun kaçı vergiye gidiyodur?

thumbs_b_c_c7093a2c565d770a59f0c5a98dada13d.jpg

Böyle birşey var ama ne kadar doğru bilmiyorum.

ulan benasseri 3 milyon avroya almış monaco...lusamba ve moussetti kaptırmayak bari.

bize orta saha lazim kardesim. stoper forvet kanat ilk tercihimiz olmasin. suana kadar turnuvaya bakin kazanan takimlarin hepsinin ikili orta sahasi ust duzeyde.. topu takimda tutan ve ileri oynatan ikili orta sahanin ortasidir. selcuk ve melonun altin doneminde sampiyonlar liginde ceyrek final oynadik.
bakiniz rakitic ve modric bizi nasil madar etti bugun, bizde ise ozan ve selcuk topu ha bire geriye verdiler.
Allahtan mehmet topali almadik, zaten yonetim alamaz utanmadan da 50% anlastik dediler

ntvsporda yazıyodu geçen.championship ve fransa 2 .ligine kancayı takmışız.

Böyle bir yönetim Dembeleyi getirirse çok gülerim ben.

O değil de kanka Fransa 2den yok mu ön libero falan. Fransaya iyice girmemiz lzm bizim.
Niye olmasin kanka, dedigim gibi oradaki oyuncularin cogunun bonservisi 500.000 euro en iyisine kadar da 2-3 milyon euro. Alacaklari para da 500.000-1.000.000 Euro arasi. Zararin bile minimum eger tutmazsa, buradan 1-2 tane oyuncu alsak bu sezon bari diyecemde bunu bizim yonetimden kim yapacak asil soru o.

Niye olmasin kanka, dedigim gibi oradaki oyuncularin cogunun bonservisi 500.000 euro en iyisine kadar da 2-3 milyon euro. Alacaklari para da 500.000-1.000.000 Euro arasi. Zararin bile minimum eger tutmazsa, buradan 1-2 tane oyuncu alsak bu sezon bari diyecemde bunu bizim yonetimden kim yapacak asil soru o.

Ehtiyar Alp yapar. Bu oyuncuları getirmek Fiyat olarak sorun olmaz da, ısrar edilip üzerinde durulmazsa çoğu kaybolup gider. Her şeyden önemlisi eğitici bir TD lazım.

Ehtiyar Alp yapar. Bu oyuncuları getirmek Fiyat olarak sorun olmaz da, ısrar edilip üzerinde durulmazsa çoğu kaybolup gider. Her şeyden önemlisi eğitici bir TD lazım.
Fransiz veya Alman hocanin gelmesini bekliyorum da, su Blanc da bugun yarin PSG den kovulacakmis onu mu getirsek :D

Lazio, Bielsa yi almaya calisiyormus.

TD kalmadi galiba, bi Puel ve Ukrayna da calisan TD (ler) var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt