- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Ülkede forma giyen beklerim hiçbiri bi Srna etmez her takımda oynar dedikleri Gökhan Gönülle Srna arasında dağlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet oyleymis, 1 milyon euro bonservisi varmis kendisi de 650.000-750.000 euro ya oynar. Yani bence ne kadar cok genc ve potansiyelli (yabanci) oyuncu alirsak o kadar iyidir.Mousset kanat da oynayabiliyor yanılmıyorsam
agalar song barcadan 4 alıyosa bunun kaçı vergiye gidiyodur?
%43 vergi eline geçen 2.250 civarı paradıragalar song barcadan 4 alıyosa bunun kaçı vergiye gidiyodur?
Geldi yine yalanci kus
Eger boyle ise isvecden cok ucuz maaliyetli cevherler alinabilinir![]()
Böyle birşey var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Dembélé derim ama fiyat acisindan Mousset cok daha ucuz olur cunku adam cok az para kazanirmis.
Niye olmasin kanka, dedigim gibi oradaki oyuncularin cogunun bonservisi 500.000 euro en iyisine kadar da 2-3 milyon euro. Alacaklari para da 500.000-1.000.000 Euro arasi. Zararin bile minimum eger tutmazsa, buradan 1-2 tane oyuncu alsak bu sezon bari diyecemde bunu bizim yonetimden kim yapacak asil soru o.Böyle bir yönetim Dembeleyi getirirse çok gülerim ben.
O değil de kanka Fransa 2den yok mu ön libero falan. Fransaya iyice girmemiz lzm bizim.
benasser vardı,monaco aldı.Böyle bir yönetim Dembeleyi getirirse çok gülerim ben.
O değil de kanka Fransa 2den yok mu ön libero falan. Fransaya iyice girmemiz lzm bizim.
Niye olmasin kanka, dedigim gibi oradaki oyuncularin cogunun bonservisi 500.000 euro en iyisine kadar da 2-3 milyon euro. Alacaklari para da 500.000-1.000.000 Euro arasi. Zararin bile minimum eger tutmazsa, buradan 1-2 tane oyuncu alsak bu sezon bari diyecemde bunu bizim yonetimden kim yapacak asil soru o.
Fransiz veya Alman hocanin gelmesini bekliyorum da, su Blanc da bugun yarin PSG den kovulacakmis onu mu getirsekEhtiyar Alp yapar. Bu oyuncuları getirmek Fiyat olarak sorun olmaz da, ısrar edilip üzerinde durulmazsa çoğu kaybolup gider. Her şeyden önemlisi eğitici bir TD lazım.
Fransiz veya Alman hocanin gelmesini bekliyorum da, su Blanc da bugun yarin PSG den kovulacakmis onu mu getirsek![]()