Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Erkan_Karakaya - 13.06.2016 01:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Terim gelirse artik bi kac sene oylesine ligde oynariz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
ftr_1907 - 13.06.2016 02:05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

terim gelmesse 8jk yı izleriz. o gelirse 6s sampiyonlukalrını izleriz. ohh be.azizde kına yapar. o 34 enayiyi bulun bana
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bizden daha eminler çok tuhaf

durgun giyimi ile aksesuarlarıyla sesiyle tipiyle fiziğiyle 70lerin yeşilçam filmlerinde türkçeyi on numara konuşan kötü adamlarına benziyor.
tercihen uyuşturucu kaçakçısı gazino sahiplerine

[h=2]@nevzatdindar[/h]
Dembele konusunda Galatasaray'ın geçen hafta Londra'daki resti işe yaramış görünüyor! Menajerleri bu hafta İstanbul'a geliyor..

Rus futbolcu Roman Neustadter'in İngiltere maçındaki futbolu keyifleri kaçırdı.. Galatasaray anlaşma sağladığı futbolcu için 'acaba' diyor!

[h=2]@nevzatdindar[/h]
Rus futbolcu için ipler Galatasaray'ın elinde.. İngiltere maçında önlibero olarak oynadı ama Cim-Bom stoper oynatmak için düşünüyor..

Biz bu Tarık'a niye bu kadar para verdik sanki çok büyük bir futbolcuymuş gibi?

Bizim taraftarin agzindan sular akiyordu Tarik Tarik Tarik diye ölüyordu cogu. Sonra da "ama ben izledigimde böyle degildi" diyorlar, tabi öyle olmaz. Eskisehir de oynamak Galatasaray da oynamaya benzer mi, ki Eskisehir de bile siritan bir topcuydu.

Sonra neymis efendim Aysal 4,5 Milyon verdi bu adama. Ulan gelsin diye ölüyordunuz hepiniz resmen agzinizdan salya akiyordu. Ayni pisligi Donk da yapti taraftarimiz.
Nerde cer cöp adam varsa bizim taraftar baliklama üstüne atliyor.

Dembele kesinlikle alinmali, neustadter'den vazgecmeleri lazim, ingiltere macinda cok duz oyuncu oldugunu gordum yani bize yaramaz.

Neustadter cok yavas beyler ingiltere macinda gördünüz adamin beli dönmüyor

Zaten balta yavas kaliyor Yaninda neustadter oynasa facia olur

ok.gif
Erkan_Karakaya - 13.06.2016 01:50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Terim gelirse artik bi kac sene oylesine ligde oynariz.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ok.gif
ftr_1907 - 13.06.2016 02:05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

terim gelmesse 8jk yı izleriz. o gelirse 6s sampiyonlukalrını izleriz. ohh be.azizde kına yapar. o 34 enayiyi bulun bana
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bizden daha eminler çok tuhaf

gerçek çünkü fatih terim şu kadroya 4 transferle şampiyon yapar

Bence Neustadter ağır olsun veya basit oynasın fark etmez bizim takımda 1.90 stoper yok chedjou - 1,83 semih - 1,83 hakan - 1,84 geçen sene hava topu zaafımız bu yüzden kaynaklanıyordu Neustadter - Chedjou ikilisi iyi oynar biri ağır biri hızlı biri hava topunda zayıf diğeri güçlü :oley:

Bence Neustadter ağır olsun veya basit oynasın fark etmez bizim takımda 1.90 stoper yok chedjou - 1,83 semih - 1,83 hakan - 1,84 geçen sene hava topu zaafımız bu yüzden kaynaklanıyordu Neustadter - Chedjou ikilisi iyi oynar biri ağır biri hızlı biri hava topunda zayıf diğeri güçlü :oley:

Chedjou mu hava topunda zayıf ? :asd22:

Tarık dönemi yabancı sınırı vardı ve çift bek oynayabildiginden istiyordu herkes ben de dahil maalesef... Elbette çok büyük şeyler beklemiyordum ama böyle kötü performans vereceğini de tahmin etmiyorum.

Bu konu içimi çok acıtıyor gelmeden önce çok iyi sezon geçirmişti belki asist gol bazında az katkısı vardı Es es'e ama oyun içinde çok aktifti. O sezon ciddi takip ediyordum Eskişehir'i. Önünde Erkan denen futbolcumsu varlığa rağmen iyi işler yapıyordu. Elbette 5 milyon gibi bir rakama alınacak topçu değildi ama son güne kadar beklemekte bizim suçumuzdu kabul etmek lazım. Max 2 milyon edecek adama 5 verdik. Bu olaydan sonra bir daha ligden oyuncu falan izlemem tavsiye de etmem. Hem daha önceki denemeler Amrabat, Yasin, Veysel vs. İyi ders oldu benim için...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık dönemi yabancı sınırı vardı ve çift bek oynayabildiginden istiyordu herkes ben de dahil maalesef... Elbette çok büyük şeyler beklemiyordum ama böyle kötü performans vereceğini de tahmin etmiyorum.

Bu konu içimi çok acıtıyor gelmeden önce çok iyi sezon geçirmişti belki asist gol bazında az katkısı vardı Es es'e ama oyun içinde çok aktifti. O sezon ciddi takip ediyordum Eskişehir'i. Önünde Erkan denen futbolcumsu varlığa rağmen iyi işler yapıyordu. Elbette 5 milyon gibi bir rakama alınacak topçu değildi ama son güne kadar beklemekte bizim suçumuzdu kabul etmek lazım. Max 2 milyon edecek adama 5 verdik. Bu olaydan sonra bir daha ligden oyuncu falan izlemem tavsiye de etmem. Hem daha önceki denemeler Amrabat, Yasin, Veysel vs. İyi ders oldu benim için...

Bu herifin sözleşmesi bittiği halde almayıp, gidip sene sonu para vererek aldık.

Chedjou mu hava topunda zayıf ? :asd22:

Zayıf derken şöyle hücumsal anlamda belki de boyuna göre çok iş yapıyor ama defansif anlamda hava toplarını çoğunlukla hakan balta kesiyordu :D :D Eğer orta sahayı rakipler kolay geçemezse tamamen hava toplarına yönlenecekler ki bu sene umarım orta saha güçlü olup hava toplarıyla gelirler içerde de bi kule olsa fena olmaz

Bu herifin sözleşmesi bittiği halde almayıp, gidip sene sonu para vererek aldık.
Aynen işte bunlar hep bizim suçumuzdu. Oyuncu bonservis bedelinin altında ezildi. Yeterli desteği de alamayınca zaten kafa olarak bitiyor bizim oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt