Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Neustadter ağır olsun veya basit oynasın fark etmez bizim takımda 1.90 stoper yok chedjou - 1,83 semih - 1,83 hakan - 1,84 geçen sene hava topu zaafımız bu yüzden kaynaklanıyordu Neustadter - Chedjou ikilisi iyi oynar biri ağır biri hızlı biri hava topunda zayıf diğeri güçlü :oley:

Bu adam stoper degil.

Alinacak stoper hava topunda iyi ve sert olmali

Neustadter gibi yavas bir adami stopere koyarsak rakipler de bize koyar

chedjou herhangi stoper vasıflarında iyi değil
sadece topla iyi o da ana görevi değil

Chedjouyu ön yargısız izlerseniz ne kadar iyi bi stoper olduğunu görürsünüz. Şimdiye kadar hep Semih ve Baltayla oynadı. Yanındakilerininde çok önemi var. Denayerle ikisi mesela açık ara ligin en iyi stoper ikilisi olurdu ama biz 5 maç ancak oynatmışızdır oda saçma sapan yerlerde

Zayıf derken şöyle hücumsal anlamda belki de boyuna göre çok iş yapıyor ama defansif anlamda hava toplarını çoğunlukla hakan balta kesiyordu :D :D Eğer orta sahayı rakipler kolay geçemezse tamamen hava toplarına yönlenecekler ki bu sene umarım orta saha güçlü olup hava toplarıyla gelirler içerde de bi kule olsa fena olmaz

Maçları tekrar izlemeni tavsiye ediyorum o halde. Defanstaki hava toplarının alayını Chedjou karşılıyor.

Chedjouyu ön yargısız izlerseniz ne kadar iyi bi stoper olduğunu görürsünüz. Şimdiye kadar hep Semih ve Baltayla oynadı. Yanındakilerininde çok önemi var. Denayerle ikisi mesela açık ara ligin en iyi stoper ikilisi olurdu ama biz 5 maç ancak oynatmışızdır oda saçma sapan yerlerde

geldiğinden beri izliyorum ama hiç güven vermedi

Bonservisi elinde olan stoper ariyorsa bizim beceriksiz yonetim, cop neustadter yerine caceres'i alsinlar.

Tarık dönemi yabancı sınırı vardı ve çift bek oynayabildiginden istiyordu herkes ben de dahil maalesef... Elbette çok büyük şeyler beklemiyordum ama böyle kötü performans vereceğini de tahmin etmiyorum.

Bu konu içimi çok acıtıyor gelmeden önce çok iyi sezon geçirmişti belki asist gol bazında az katkısı vardı Es es'e ama oyun içinde çok aktifti. O sezon ciddi takip ediyordum Eskişehir'i. Önünde Erkan denen futbolcumsu varlığa rağmen iyi işler yapıyordu. Elbette 5 milyon gibi bir rakama alınacak topçu değildi ama son güne kadar beklemekte bizim suçumuzdu kabul etmek lazım. Max 2 milyon edecek adama 5 verdik. Bu olaydan sonra bir daha ligden oyuncu falan izlemem tavsiye de etmem. Hem daha önceki denemeler Amrabat, Yasin, Veysel vs. İyi ders oldu benim için...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sezon ben de izlemiştim Eskişehir'i.Tarık gayet vasattı,ki o takımda göze çarpan tek oyuncu da Erkan Zengin'di.Tarık o zaman da çelimsiz,tek omuzda yıkılan bir oyuncuydu,şimdi kısırlı olan hücum yönü de köreldi.

Aynı sezon ben de izlemiştim Eskişehir'i.Tarık gayet vasattı,ki o takımda göze çarpan tek oyuncu da Erkan Zengin'di.Tarık o zaman da çelimsiz,tek omuzda yıkılan bir oyuncuydu,şimdi kısırlı olan hücum yönü de köreldi.
Orada da belirtiğim gibi istatistik olarak katkısı yoktu ama oyun içi aktifti burası önemli... Erkan istatistik olarak en iyi sezonu yaşadı ve bunda da Tarık in bayi büyüktü. Oyun içinde aktif olmasibile tek omuz darbesinde yikilmasinin ne alakası var. Eksiklerini yazmak yerine ben orada neden transferi istediğimizi anlatmaya çalıştım dönemin şartlarına göre alınabilecek En iyi adamdı. Neyse geçti gitti herkesin futbolu yorumlama şekli farklı sonuçta ben de Erkan denen bencil Futbolcudan başka herseye benzeyen herifi hiç beğenmem. Bu bir takım oyunu ve bu tip adamların devri bitti artık.

Bence Neustadter ağır olsun veya basit oynasın fark etmez bizim takımda 1.90 stoper yok chedjou - 1,83 semih - 1,83 hakan - 1,84 geçen sene hava topu zaafımız bu yüzden kaynaklanıyordu Neustadter - Chedjou ikilisi iyi oynar biri ağır biri hızlı biri hava topunda zayıf diğeri güçlü :oley:

Chedjou hizli filan değil. 2 si birden oynayamazlar Tabi gömülüp oynamayacaksak. Neustader gelmesin olsun bitsin.

Aynen öyle. Pir pir koşuyor diye iyi oyuncu ilan edildi resmen. Erkan iyi oynuyordu sadece o takımda yalan yok, ama yine de bize gelmesini istemiyordum çünkü halı saha topçusu olduğu için.

O sezon Tarıkı izleyip de yine de gelmesini isteyen nasıl futbol izlemiş gerçekten merak ediyorum. Adamın hiç bir artısı yok, dediğim gibi sadece pir pir koşuyordu millet de buna kandı herhalde.

Berbat bir futbolcu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Orada da belirtiğim gibi istatistik olarak katkısı yoktu ama oyun içi aktifti burası önemli... Erkan istatistik olarak en iyi sezonu yaşadı ve bunda da Tarık in bayi büyüktü. Oyun içinde aktif olmasibile tek omuz darbesinde yikilmasinin ne alakası var. Eksiklerini yazmak yerine ben orada neden transferi istediğimizi anlatmaya çalıştım dönemin şartlarına göre alınabilecek En iyi adamdı. Neyse geçti gitti herkesin futbolu yorumlama şekli farklı sonuçta ben de Erkan denen bencil Futbolcudan başka herseye benzeyen herifi hiç beğenmem. Bu bir takım oyunu ve bu tip adamların devri bitti artık.

Oyun içi aktif olmasından kasıt nedir? Eskişehir'in pas oyununa katılabilecek ya da 1-2 adam geçebilecek tekniği vardı zaten Tarık Çamdal'ın.Ama bana oyun içi aktiflik için kıstas bunlar değil.Ayrıca Erkan Zengin göze çarpıyordu dedim,ki o futbolcudan başka herşeye benzeyen adam bugün İsveç milli takım oyuncusu ve o sezon Galatasaray sağ tarafını otobana çevirdi,takım oyunu hakkındaki sözlerine zaten katılıyorum.Ayrıca o dönem için alınabilecek en iyi sağbek de Şenerdi Türk olarak bana göre renktaşım.Teşekkür ediyorum yorumların için.

Transfer yok beyler kapatın nöbeti geç oldu :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt