Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir.
Birakin 8tasi,Dany reisin dedigi gibi bence barca modelini benimsemeliyiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onun adı bjk modeli değil. Ekonomik olarak iyi olmayan bir klübün kendine gelmesi için yapılan bir taktik

Tamam o bir örnek sadece.Bende bunu bjk buldu demedim zaten adamlar uyguladı başarılı oldu çok daha ufak bütçe daha az maaş alan topçular ile 2 yıldır ciddi şekilde şampiyonluğa oynayan genç kadro kurdu
Bizimde aynısını yapmamız lazım

Tamam o bir örnek sadece.Bende bunu bjk buldu demedim zaten adamlar uyguladı başarılı oldu çok daha ufak bütçe daha az maaş alan topçular ile 2 yıldır ciddi şekilde şampiyonluğa oynayan genç kadro kurdu
Bizimde aynısını yapmamız lazım

beşiktaş 4 yıldır bunu oluşturmaya çalışıyor, 4 yılda 1 şampiyonluk=başarısızlık, en azından bizim gibi bir klüp için başarısızlık. Onun için daha kısa vaadeli bir yola gidilmeli.

en büyük transferimiz çöplerden kurtulmaktır ve hala hiç bir çöpten kurtulamıyoruz haziran ortasındayız heps duruyo hamitlede anlaşırlarsa tam olur bir takım cıkacak çöp var maalesef .

Adamlarda bizle aynı yollardan geçti.İnan şu durumun başka kurtuluşu yok.Zaten alacakları topçuların hiçbiri bizi kurtaracak seviyede değil Riekerink'le 2 sene daha idare edipde altyapıdan adamları yavaş yavaş monte edip biraz ekonomik durumu düzeltmemiz lazım

Soruyorum renktaş bjk kurtuldu mu peki?

Kesinlikle hayır. Daha fazla borç bile yaptılar. Bjk'nin o borçtan normal şekilde kurtulması imkansız. Ya birileri yardım edecek anca öyle

Satacak malları bile yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

beşiktaş 4 yıldır bunu oluşturmaya çalışıyor, 4 yılda 1 şampiyonluk=başarısızlık, en azından bizim gibi bir klüp için başarısızlık. Onun için daha kısa vaadeli bir yola gidilmeli.

Neymiş peki o yol bu takımı böyle Abramoviç gibi milyarder almazsa başka öyle kısa vaadeli plan bilmiyorum

Soruyorum renktaş bjk kurtuldu mu peki?

Kesinlikle hayır. Daha fazla borç bile yaptılar. Bjk'nin o borçtan normal şekilde kurtulması imkansız. Ya birileri yardım edecek anca öyle

Satacak malları bile yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam biz satalım adayı arazileri oteli takımda +30 kim varsa gitsin muslera hariç diğer tüm çöplerde gerekirse 3-4 yıl şampiyonluk göremeyelim ama borcu olmayan iyi yönetilen takımı oturmuş bi GS çok şeyler yapar renktaş

Bekarligin tadini cikarin beyler,esim brezilya nezaman oynayacak diye sordu bana simdi ilgileniyormus gibi

O iş çok zor renktaş Dursun gibi bir adam hele hayatta düşünemez bunu

sen burada kafa yorsan da değişecek bir şey olmayacak. Söz sahibi biri isen olur belki. Onun için kendini bu yolda heba etme. Olacakları görerek hayaller kur. :D

Armin Hodžić ve Florin Andone ile ilgileniyormuşuz.

(via Ftw1905)

Son düzenleme:
Italya tecrübesi varken Belçikaya oynadik gitti kupon lukaku bütün topları öldürdü hep zarar değişik

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt