Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele iptal de mi bu Andone ismi çıktı acaba. İkisini de hiç bilmiyorum ama videolardan gidersek dembele daha etkili gibi geldi bana , Fransa maçında oynadıysa bu Andone hiç dikkatimi çekmedi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dembele iptal de mi bu Andone ismi çıktı acaba. İkisini de hiç bilmiyorum ama videolardan gidersek dembele daha etkili gibi geldi bana , Fransa maçında oynadıysa bu Andone hiç dikkatimi çekmedi .

Asıl soru bu ftw'nin lafına güvenilir mi yada Dembele hiç gündemde oldu mu

Malum başka İbrayı yalanlamadı sonra hiç birşey yokmuş gibi hiç gündemimizde olmadı dedi

42610_98_201472210458367.jpg

yooo ,menajeri istanbula geliyo hafta içi dembelenin.nevzat dindar dedi.

Anlaşılan kimse Fransa-Romanya maçını izlememiş

Andone,Popa,Chipciu,Stanciu,Gregore,Rat gayet iyi oynadılar

transferleri riekerink + scout ekibi yaptırırsa güzel işler yapabiliriz. riekerink bence topçudan anlıyor.

Dembele - Song - Neoustadter yalnız hepsi ortalama üstü iyi oyuncular.

+ Valencia + Moses haberlerı var en azından yanlarınada böyle sağlam bir kanat bir abi forvet bir tane daha stoper aldık mı taş gibi olur kadro.

Dembele - Song - Neoustadter yalnız hepsi ortalama üstü iyi oyuncular.

+ Valencia + Moses haberlerı var en azından yanlarınada böyle sağlam bir kanat bir abi forvet bir tane daha stoper aldık mı taş gibi olur kadro.
bu menajer önerileri doğru bence.valencia-moses- bertrand traore.Galatasaray'ın bu oyuncuları en azından kiralayacak gücü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt