Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ve berad dışında forumda maça giden yok xd

o degilde Denizli hakikaten yetenekli topçu istemiş.

Bu Kapustka ve Mor gelseydi takim çag atlardi.

etoo kötü topcu diyen yok ama 36 yasında bir adama yaklasık 3milyon euro para verilecek

onun yerine 2 tane genc forvet alınsa kimse laf etmez burada

az bile ceza verdi bence uefa bize 3-4 yıl men etmesi lazımdı yoksa bizden bir yol olmaz
eto seni 2 sene sampiyon yapar dünya kadar para ve söhret kazandırır genc adamların pişmesini sana katkı vermesini beklersen ooooo :D

etoo iptal

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Eto’o’nun Galatasaray’a verildiği yönünde medyada yer alan haberler üzerine görüştüğü Başkan Gültekin Gencer’in, kendisine “Öyle bir şey yok” dediğini açıkladı.
Hasan Ali Ceylan, Başkan Gültekin Gencer’in ağzından, Eto’o’nun Galatasaray’a transfer olacağı yönünde medyada yer alan açıklamaları hakkındaki soruya şu yanıtı verdi:
“Yurt dışında bulunan kulüp başkanımızla görüştüm. Eto’o’nun Galatasaray’a verildiği şeklinde açıklama yapmadığını ve böyle bir gelişme olmadığını söyledi. Kendisi ‘Öyle bir şey yok’ dedi.”
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’nun kilisede gerçekleştireceği evlilik töreni için İtalya’da bulunuyor. Eto’o, çocukları Maelle, Etienne, Sienna ve Lynn’in annesi Fildişili Georgette Nicole Tra Lou ile bugün nikah tazeleyecek.

Eto’o acıklaması: “Oyle bir şey yok” - sportstv

Sadece topla dümdüz koşarak içinden geçilen orta sahanın önüne Eto'o koysak ne değişecek ki ?

Osmanlıspor'un iki tane pırpır oyuncusu yine rezil eder bizi. Kıçı kırık Eskişehir bile 4 salladı bu kırılgan takıma. Stoperlerinden orta sahasına hatta hücum hattına kadar tamamen çıtkırıldım oyunculardan oluşan, dinamizmden yoksun, statik, topla dribling yapabilen oyuncusu olmayan, kontraya çıkamayan takımla bu iş olmaz.

Fulhamdan dembele christensen paketi yapsak çok iyi olur song -christensen ikilisi mükemmel olur bal kaymak olur

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fulhamdan dembele christensen paketi yapsak çok iyi olur song -christensen ikilisi mükemmel olur bal kaymak olur

En son yaptığımız paket rot wet essen den barış özbek & serkan çalık paketiydi..xd

Tandemimiz BOK gibi.
1 uzun 1 işin kaşarı olmuş adam almak şart oğlu şart ya.

Denayer'in gittiği yer de sadece Schalke'li adamı alıp başka transfer yapmazlarsa harbi boku yeriz.

Keşke Aatıf'ı biz alsaydik. Çalışkan, çalım atan ve senede 10- 15 gol atan adam ucuza zor bulunur. Aatif 4 senede ligde 49 gol atmış. Hayal ettiğim kadro ( aatif da dahil ) 10-12 milyon euro bonservis ücreti harcayıp çok rahat şampiyon olabilecek bir kadroydu.

Etoo'nun gelecegini sanmiyorum. Olmaz bence o is. Ama Etoo ve Dembele ikilisi gelecek sene avrupada da olmadigimizi dusununce cok yeterli olurdu bence. Yanlarina 3.bir forvete bile gerek kalmazdi tek forvetli bjr sistemle oynadigimizdan dolayi. Sikintili durumda her turlu Podolski ve Sinan ile 3. ve 4. alternatifleri olusturabiliyor olurduk. Ama sonuc olarak bu kadar yaziyi bosuna yazdigimi ve 2 oyuncuyu da alamayacagimizi dusunuyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

hadi gelen yok da giden olsun bari

futbol aşnin başında olsam kontratı süren çöpleri 20 haziranda toplar eziyet gibi kampa sokardım ki biran önce başka klüp bulsunlar

Çeptalk

Keşke Aatıf'ı biz alsaydik. Çalışkan, çalım atan ve senede 10- 15 gol atan adam ucuza zor bulunur. Aatif 4 senede ligde 49 gol atmış. Hayal ettiğim kadro ( aatif da dahil ) 10-12 milyon euro bonservis ücreti harcayıp çok rahat şampiyon olabilecek bir kadroydu.

:red:

Fenerli misin ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ortaya mahmaud dahoud tarzı biri lazım hatta 2 kişiyi kanatlarda lukasz piszczek - blaszczykowski tarzı adamlar lazım orta saha yol geçen hanı yardıran birini lazım stopere Kjaer gibi bi adam yanına da denayer gibi bi adam lazım ileri uca dembele dzeko lazım lazım da lazım oruç kafama vurdu herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt