Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kuşlar bir batıcak tam batıcak kendilerine gelemicekler hadiinşallah görücez

31 yaşında adama 7m pound veren takımın başına ne gelse gram acımam. Bi de bu arkadaşlar FFP kıskacındalar bakın iddia ediyorum 1-2 seneye bunlar bizden daha büyük tokat yiyecek UEFA'dan.

kjaerin ayağı da kazma,skrtelin de.topal ve josefe değinmiyorum bile.çok değişik bi takım fener.

Skrtel'i biz almis olsak beyfendi öve öve bitiremezdi simdi kazma ilan ediyor

Sampiyon olmuslar ligue 1 oyniyacaklar daha kontrakti var kolah kolay birakmazlar kanimca

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk
Iyi bi yönetim olsaydı çok önceden ön protokol imzalardik 36 maç oynamış geçen sezon yaşına rağmen tecrübeli soğuk kanlı hava toplarinda iyi melo tarzı diyagonal paslari var topu iyi oyuna sokuyo sertligide var daha ne olsun 1-2 seneye milli takımda oynamaya başlar zaten

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skrtel ayağında top olan adamı kovalarken uyuyan bi oyuncu. Bugün açın bakın Slovakya'nın yediği golde çizgiye kadar gidip müdehale yapamadan golü nasıl yedirmiş takıma. Açın bakın bakın beni kızdırmayın 10 sene daha gitmem bu kulüpten ahahasgahsga.

ulan bu fener harbi cok kötü yönetikiyor geçen seneden bu yana 60 m euroya ne adamlar alınırdı güney amerikadan,balkanlardan falan gidip 30 küsür adamları buluyor

RTE babalari var, feneve birsey olmaz.
sizce bu degirmenin suyu nerden akiyor? biz yillardir avrupadayiz ve sampiyon olduk kombine rekorlar falan hepsi oldu. ama bakiniz borc bataginizdayiz
fener aksine her yil en cok transfere para harcayan takim oldu, ozan ve alperin maliyeti bile yeter konusulmasi icin. fener ve trabzonspor sikce sureci icin milyon para verildi susmalari icin.

31 yaşında adama 7m pound veren takımın başına ne gelse gram acımam. Bi de bu arkadaşlar FFP kıskacındalar bakın iddia ediyorum 1-2 seneye bunlar bizden daha büyük tokat yiyecek UEFA'dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt