Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skrtel tam FB yönetim transferi. Yine adamlar GS ya da BJK almasın diye almak için oyuncu aldılar. Bunlar bu kafayla inşallah 4-5 yıl daha yönetilir.

RTE babalari var, feneve birsey olmaz.
sizce bu degirmenin suyu nerden akiyor? biz yillardir avrupadayiz ve sampiyon olduk kombine rekorlar falan hepsi oldu. ama bakiniz borc bataginizdayiz
fener aksine her yil en cok transfere para harcayan takim oldu, ozan ve alperin maliyeti bile yeter konusulmasi icin. fener ve trabzonspor sikce sureci icin milyon para verildi susmalari icin.

Siyaset ve spor'u bi arada yorumlamak istemiyorum ama iş Avrupa olunca UEFA sopasını FB'ye indirir hocam sen rahat ol.

Bu fener hani ekonomik krizdeydi :) Nasil kriz bu aga 7.5milyonu cat diye cikarip 31 yasindaki adama veriyorlar. Dursun gecen sene toplamda 7.5 milyon harcamadi transfere

hoş buldum arkdaşlar bugün levent galatasaraylılar derneğine iftar davetlisiydim. bazı duyumlarım ve temaslarım oldu top patladığı sırada.
derleyip birazdan sizlere anlatacağım. takipte kalın.

Toure > Skrtel

Onu da biz alalım.

olm duyumcu tribi ne değişik bişey yav direkt havaya giriyosun. yıllardır nasıl yaşamadım ben bunu
tüh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt